23 maart Zodiak Verjaardagspersoonlijkheid

23 maart Zodiak Verjaardagspersoonlijkheid van de eeuwige student

aandacht te besteden aan je emotionele behoeften.

De weg vooruit is:

te begrijpen dat als je niet in contact staat met je gevoelens, je zelfkennis en gevoel van eigenwaarde slecht zullen zijn.

Maart 23 :

oktober 24 tot november 22

Jullie delen een passie voor avontuur, afwisseling en communicatie en dit kan een lonende en intense band scheppen.

Maart 23 Zodiak Gelukmaker:

Get in contact met de natuur

Om een evenwichtig leven te leiden moet je soms kunnen stoppen met denken en doen en gewoon zijn; een van de meest effectieve manieren om je geest tot rust te brengen is in contact te komen met de natuur.

Mensen geboren op 23 maart Zodiak zijn gefascineerd door iedereen en alles. Ze worden gedreven door een verlangen om niet alleen te leren hoe en waarom dingen werken, maar ook wat mensen drijft. Daartoe trekken zij zoveel mogelijk mensen naar zich toe als hun onverzadigbare nieuwsgierigheid kan voeden.

Wanneer deze mensen leren dat een goed verstand en onderwijs de sleutels tot succes zijn, kunnen hun intelligentie en veelzijdigheid hen naar de top van hun gekozen vakgebied brengen. Ze hebben een groot inzicht in de sterke en zwakke punten van anderen, maar kunnen soms een gebrek aan empathie hebben. Vaak zijn ze emotioneel te afstandelijk om zich te laten aansteken door medeleven met anderen, en vertrouwen ze eerder op encyclopedische kennis dan op persoonlijke ervaring. Hoewel ze gemakkelijk vrienden maken en vaak omringd zijn door mede-debaters, lopen ze het risico eerder toeschouwers dan deelnemers te worden.

Eeuwige studenten van de menselijke natuur, zijn de kwesties die hen het meest interesseren – de zin van het leven, het hoe en waarom van menselijke emotie en gedrag – die kwesties waarvan ze het meeste voordeel kunnen hebben als ze op henzelf worden toegepast. Hun benadering van het verzamelen van informatie heeft zowel zijn sterke als zijn zwakke punten; zij houdt geen rekening met het belang van het innerlijke leven van een persoon en hoe dat betekenis en troost kan geven. Hun neiging tot observeren en over-analyseren is het meest uitgesproken tussen de leeftijd van achtentwintig en achtenvijftig jaar, wanneer het belangrijk is dat zij leren hun eigen emotionele en spirituele behoeften en die van anderen te herkennen. Als zij daartoe niet in staat zijn, kunnen zij vatbaar zijn voor plotselinge en, tot hun frustratie, onverklaarbare vlagen van onzekerheid en droefheid.

Deze scherpzinnige, nieuwsgierige en leergierige mensen zijn heerlijk onderhoudend en stimulerend om in de buurt te hebben en zij laten nooit na anderen te verrassen en te verblijden met hun inzichten. Als ze eenmaal hebben geleerd om zowel binnen als buiten zichzelf te kijken voor stimulatie, hebben ze al het enthousiasme en de vastberadenheid die ze nodig hebben om niet alleen opzienbarende observaties te doen, maar er ook naar te handelen met dramatische en vaak levensverbeterende voordelen.

Op de donkere maat

Skeptisch, onbetrokken, onzeker

Op je best

Progressief, inzichtelijk, flexibel

Maart 23 Zodiak Liefde: Luister naar je hart

Totdat ze een echt gevoel van eigenwaarde ontwikkelen, zijn mensen die geboren zijn op 23 maart Zodiak vatbaar voor ontrouw. Ze moeten er ook voor zorgen dat ze hun voorliefde voor onpartijdige analyse niet toepassen op persoonlijke relaties, want dat zal desastreuze gevolgen hebben. Als ze eenmaal leren om zowel met hun hart als met hun hoofd te zoeken, kunnen ze echter gulle en aanhankelijke minnaars zijn.

Maart 23 Zodiak Gezondheid: Individueel op maat

Mensen die op deze dag geboren zijn, kunnen vatbaar zijn voor hoofdpijn en vermoeide ogen, vooral als ze laat opblijven met studeren of lezen, of lange uren achter een computer werken. Ze hebben waarschijnlijk een vrij goed idee van hoe hun lichaam werkt en de meest effectieve manier om het te verzorgen met de juiste voeding en lichaamsbeweging, maar ze moeten leren dat ieder mens een individu is en wat werkt voor de ene persoon werkt misschien niet zo goed voor hen. Ze moeten ervoor zorgen dat ze veel water drinken en niet meer dan drie tot vier uur tussen maaltijden en snacks laten zitten om hun hersenen voldoende te voeden. Wat lichaamsbeweging betreft, wordt aanbevolen hoe krachtiger hoe beter, om hun geest een pauze te geven van hun onophoudelijke vragen stellen. Als ze zich zonder duidelijke reden verdrietig voelen, kan een kaars met bergamotgeur hun humeur oppeppen, net als het dragen van de kleuren geel of oranje.

Maart 23 Zodiak Carrière: Geboren chirurgen

Deze mensen zijn duidelijk goed toegerust voor een carrière in de geneeskunde, wetenschap, techniek, het ontwerpen van computers of videogames, onderwijs en psychotherapie. Ze kunnen echter ook merken dat hun gave voor analyse en observatie hen in de richting van de kunst trekt, vooral acteren. Ze kunnen ook aangetrokken worden tot een carrière in het schrijven of publiceren, maar welke carrière ze ook kiezen, hun intellect en vermogen om objectief te zijn zullen hen helpen te slagen.

Maart 23 Zodiak Destiny: Nieuwe ontdekkingen doen

Het levenspad van mensen die op deze dag zijn geboren is het verwerven van zelfkennis. Als ze eenmaal in staat zijn om in contact te komen met hun gevoelens, is het hun lotsbestemming om de feiten te bestuderen en nieuwe ontdekkingen, observaties of hypotheses te maken waarmee anderen aan de slag kunnen.

Maart 23 Zodiak Krachtgedachte:

“De liefde in mijn hart verfrist en herstelt mij”

Maart 23 Zodiak

Maart 23 Zodiak Tekens & symbolen:

Zonnetekens: Ram/Vissen

Regerende planeten: Mars, the warrior/Neptune, the speculator

Symbols: The Ram/Two Fishes

Birth date ruler: Mercury, the communicator

Tarot card: The Hierophant (guidance)

Favorable numbers: 5, 8

Lucky days: Tuesday and Wednesday, especially when these days fall on 5 and 8 of the month

Lucky colors: Red, light blue

Birthstone: Diamond