26 juli Verjaardag Astrologie

Leo’s geboren op 26 juli bezitten niet alleen een verbazingwekkende sterrenkwaliteit en een intrigerende persoonlijkheid, maar ze hebben ook het vermogen om de aandacht op zich te vestigen zonder daar moeite voor te hoeven doen. Ze bevinden zich vaak in het middelpunt van controverses.

Advertentie

Vrienden en geliefden

Binnenlanders van 26 juli hebben een sterke identificatie met de minder bedeelden en kunnen onbewust vrienden kiezen die niet hun voordelen bezitten. In romantiek kunnen zij enigszins sceptisch zijn. Als ze toch verliefd worden, behouden ze hun praktische kijk.

Kinderen en familie

Als 26 juli’ers niet in overeenstemming zijn met de manier waarop ze zijn opgevoed, zullen ze waarschijnlijk de betekenis ervan in hun leven veranderen. Vanwege hun neiging om tot later in hun leven te wachten met het stichten van een eigen gezin, moeten ze een aantal emotionele en spirituele veranderingen doorvoeren voordat ze de rol van ouder op zich nemen.

Gezondheid

Juli 26 inboorlingen hebben oog voor goede gezondheidspraktijken. Deze mannen en vrouwen, die van nature dramatisch en protserig zijn, willen graag een beeld van zorgeloosheid oproepen, terwijl hun energieke levensstijl in werkelijkheid zorgvuldig wordt onderhouden door regelmatige workouts en goede voeding.

Carrière en financiën

Juli 26-ers zijn veel praktischer dan ze lijken en zullen waarschijnlijk een carrière in de geneeskunde of de rechten nastreven. Maar wat ze ook kiezen, het is onwaarschijnlijk dat deze slimme mensen advies aannemen van wie dan ook. Ze lijken een aangeboren gevoel te hebben van wat ze moeten doen om op hun eigen voorwaarden succesvol te zijn. Ze kunnen goed met geld omgaan en laten hun liefde voor luxe nooit in de weg staan van hun persoonlijke budget.

Advertentie

Dromen en doelen

Deze mensen willen een plaats voor zichzelf veroveren in de wereld. Ze verlangen naar de materiële voordelen die succes met zich meebrengt, maar meer nog dan dat willen ze het respect genieten van hun collega’s en gelijken. July 26 people will work tirelessly in order to achieve their aims.

For more information about astrology, see:

Jill M. Phillips is the author of hundreds of articles on astrology as well as dozens of books. She has regularly written forecast columns for Astrology: Your Daily Horoscope.

Advertisement