3 Verbazingwekkende Hennep Olie Voordelen voor Haar

In een seconde, ga ik je vertellen over de top 3 verbazingwekkende redenen hennep olie voordelen haar (en onze favoriete hennep shampoo ). Maar eerst, wist je dat…

Hennepolie bevat veel vetzuren, eiwitten, vitaminen en andere voedingsstoffen die gunstig zijn voor de gezondheid van verschillende delen van het menselijk lichaam?

Het is waar….

De olie wordt voornamelijk gewonnen uit de zaden van de industriële hennepplant. De meeste mensen verwarren de hennepplant gemakkelijk met marihuana, aangezien de twee op elkaar lijken, en de laatste heeft een slechtere reputatie in de wereld. In feite wordt het geclassificeerd als een drug en is het in veel landen verboden.

Zowel industriële hennep als marihuana worden wetenschappelijk geclassificeerd als cannabis, maar de eerste bevat slechts sporen van tetrahydrocannabinol (THC), dat de bron is van de psychoactieve eigenschappen van marihuana. THC veroorzaakt het “high”-gevoel dat men krijgt na het consumeren van marihuana.

Industriële hennep is legaal in delen van Europa en de Verenigde Staten van Amerika. De olie wordt gebruikt voor de productie van eetwaren, supplementen, geneesmiddelen en schoonheidsproducten. Vapes, tincturen en capsules zijn andere populaire opties, en, last but not least, kunnen ook uw huisdieren genieten van dezelfde voordelen van hennepolie. Er zijn zelfs enorme plantages die zich specifiek bezighouden met de commerciële teelt en verwerking ervan.

Hennepolie wordt gebruikt als ingrediënt in shampoos, conditioners of oliegels, en het opnemen van hennepolie in deze producten heeft een aantal voordelen.

Hennepolie hydrateert de hoofdhuid en het haar

Voor gezond haar moet er een bepaalde hoeveelheid vocht worden ingebracht en vastgehouden. Dit is vooral nodig in drogere weersomstandigheden en klimaten, die de neiging hebben de huid en het haar uit te drogen.

Een van de voordelen van hennepolie voor het haar is de hydraterende werking. Hennepolie voorkomt waterverlies en injecteert vocht in het haar en de hoofdhuid.

Daarnaast wordt het gemakkelijk opgenomen door de hoofdhuid en het haar, zodat het niet plakkerig wordt en een puinhoop achterlaat.

Hennepolie stimuleert de haargroei

Hennepolie helpt ook om de groei van haar op de hoofdhuid op een aantal manieren te verbeteren. Onder andere door de Omega-3, Omega-6 en Omega-9 vetzuren, die nodig zijn bij het stimuleren van de groei.

Haar is gemaakt van keratine, waarvan tot 90% een proteïne is. Hennepolie kan dit eiwit tijdens de groei leveren als basiselement van het haar, vooral wanneer het in een dieet wordt opgenomen.

De olie verbetert ook de bloedcirculatie op de hoofdhuid, wat ervoor zorgt dat de haarzakjes voldoende worden gevoed om de haargroei te ondersteunen.

Hennepolie versterkt het haar om afbreken te voorkomen

Het is erg gênant om je haar te laten afbreken. Gelukkig is een van de voordelen van hennepolie voor het haar de versterking.

Als het haar te droog is, wordt het zwak en breekt het gemakkelijk. Hennepolie kan de natuurlijke textuur van het haar behouden en maakt de hoofdhuid levendiger om het haar beter te ondersteunen.

Deze voordelen van hennepolie voor het haar pakken de veel voorkomende problemen aan die door veel mensen over de hele wereld worden ervaren. Onderzoek gepubliceerd door het Journal of Agricultural and Food Chemistry valideert het gebruik van hennepolie haarproducten in verschillende gemakkelijk te gebruiken formaten voor een beter welzijn (2).

Op zoek naar aanbevelingen?

Bij Healthy Hemp Oil hebben we een selecte groep premium hennepproducten gekweekt, omdat onze klanten alleen het beste verdienen. Als je hennepolie met alle bovenstaande voordelen wilt, zijn hier onze favoriete hennep haarproducten…

#1 Hennep haarproduct: Hemp Hydrating Shampoo, 33.79 Ounce

  • Bevat een mild reinigende formule.hemp-hydrating-shampoo
  • Bevat een speciale mix van hennepzaadolie en hennepproteïne.
  • levert voedende aminozuren.
  • Zacht genoeg voor dagelijks gebruik.
  • Kleur-veilige formule.

#2 Hennep haarproduct: The Wonder Seed Hemp Shampoo, Sweet Orange, 8 Oz

  • Alle-natuurlijke formule – optimale mix van maagdelijke hennepzaadolie.
  • Geen parabenen, sulfaten, gluten, kunstmatige kleuren of geurstoffen.
  • zoete sinaasappel essentiële olie geur.
  • 100% veganistisch & wreedheid-vrij.

Scroll Below to See Our Infographic…

Aangezien de voordelen van hennepolie voor het haar zo’n populair onderwerp zijn gebleken, hebben we alle kerndetails samengebracht in de onderstaande infographic!

FDA Disclaimer: Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Producten verkocht door Gezonde Hennep Olie zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing, of het voorkomen van een ziekte. De informatie op onze website is bedoeld om algemene informatie over onze producten te verstrekken en mag niet worden opgevat als medisch advies of instructie. Lees meer