Elephant Dream Meaning

Elephants zijn enorm grote, geliefde wezens, die staan voor dingen als vriendschap, loyaliteit, wijsheid, kracht, geduld, en, lang geheugen. Als de olifant je nachtelijke visioenen binnen komt stampen, brengt hij meestal een snufje of twee (of drie…) geluk en superpositieve vibes!

Als je een olifant in je dromen ziet, zou je kunnen merken dat je een stortvloed aan herinneringen krijgt in je wakkere leven. Dit schepsel heeft een ZEER lang geheugen, dus wees niet verbaasd als lang verloren jeugd- of puberherinneringen weer opduiken. Sommige kunnen positief zijn, maar als de herinneringen negatief zijn, stuurt de olifant je een droomboodschap om je te laten weten dat het tijd is om je te ontdoen van de overtollige emotionele bagage, zodat die je niet blijft belasten.

Een kudde olifanten is een sociale groep met opmerkelijke banden. De oudere mannetjes leren de jongere stieren aanvaardbaar gedrag. Vrouwelijke olifanten zogen het kalf dat ze krijgen nadat ze het 22 maanden in de baarmoeder hebben gedragen (een meestergetal in de numerologie en een getal dat waarschijnlijk ook een droombetekenis heeft). Ze raken elkaar aan als ze elkaar begroeten en ze zorgen er altijd voor dat stervende olifanten de aandacht krijgen die ze nodig hebben, en ze hebben zelfs een aanzienlijke belangstelling voor hun dode voorouders.

De manier waarop de olifant leeft kan doorwerken in de droomboodschap die je ontvangt: De verschijning van de olifant in nachtelijke visioenen kan je vertellen dat je je moet richten op wat het belangrijkst is, zoals familie, geliefden, en ervoor zorgen dat iedereen binnen de familie-eenheid de fysieke en spirituele voeding krijgt die ze nodig hebben. Tegelijkertijd zou de droomboodschap je kunnen oproepen om wat aandacht te schenken aan je overleden dierbaren als je daar al een tijdje niet de gelegenheid voor hebt gehad.

Olifanten staan voor het geheugen en dus ook voor de geest. Deze wezens voeden zich 20 uur per dag, dus als een olifant in een droom verschijnt, kan dat betekenen dat het tijd is om de geest, het lichaam, de geest, of alle drie te voeden. Als je de olifant zijn slurf ziet bewegen, komt dit deel van de anatomie van het schepsel overeen met fallische beeldspraak, daarmee wijzend op seksueel verlangen – Ahh … (keel schrapen hier) … um, ja, je droom boodschap zou je kunnen vertellen om het een tandje hoger te zetten in de passie afdeling!

De grootte van de olifant zou kunnen dienen om grote problemen waar je overdag mee te maken hebt, een waarvan je het gevoel hebt dat je er geen controle over hebt. Ditzelfde idee kan verschijnen als een opladende olifant of zelfs een stormloop! Tot slot, als je hebt vermeden iets belangrijks dat je moet omgaan met, dan is uw olifant droom boodschap kan worden zinspelen op het gezegde met betrekking tot “de olifant in de kamer.” Als de olifant bezoekt u in dromen, is het u te vertellen dat het tijd is om schoon schip te maken … en je kunt beginnen met het omgaan met wat je hebt vermeden voor veel te lang!