GTA 3 MOD APK | (Onbeperkt geld, geen advertenties) Download Free Android

Download GTA 3 MOD APK van onze site om de beste graphics te ervaren en krijg Onbeperkt geld hack met behulp van onze gekraakte versie.

Grand Theft Auto: 3 is een avontuurlijk actiespel dat is ontwikkeld door DMA design en is uitgegeven door Rockstar Games. Dit spel werd gelanceerd op 2001. Het verhaal gaat over de crimineel Claude’s zoektocht om wraak te nemen tegen zijn vriendin die hem dood had achtergelaten bij de overval op een bank. Dit leidt Claude tot een corrupte drugsdealer die zich overgeeft aan bendeoorlogvoering en misdaad. Dit spel wordt gespeeld vanuit een derde persoonsperspectief. De wereld in dit spel wordt bevaren per schip of te voet. Het spel staat de spelers toe om rond drie eilanden vrij te zwerven.

Leest Voorgesteld: GTA San Andreas Mod Apk ( Unlimited Money) Free Android Download

GTA: 3 MOD APK Details

NAME

Grand Theft Auto III APK + OBB

PACKAGE

com.rockstar.gta3

VERSION

1.8 (Latest)

SIZE

1.3 GB

MOD FEATURES

Unlimited Money

REQUIRES

Android 7.0

GENRE

Games

PUBLISHER

Rockstar Games

Grand Theft Auto: 3 is an adventurous action game which was developed by DMA design and was published by Rockstar Games. This game was launched on 2001. The story is all about the criminal Claude’s quest to take revenge against his girlfriend who had left him dead in a the robbery of a bank. This leads Claude to become a corrupted drug dealer who was indulged in gang warfare and crime. This game is played from a third person perspective. The world in this game is navigated either by ship or by foot. Het spel laat de spelers vrij rondlopen op drie eilanden.

Het spel werd in oktober 2001 uitgebracht op Playstation 2. In mei 2002 werd het spel uitgebracht op Microsoft Windows en in oktober 2003, voor de Xbox. GTA: 3 kreeg veel lof en waardering. Het werd echter het best verkochte videospel van 2001. Het heeft sindsdien ook 14,5 miljoen exemplaren verkocht. Het won ook verschillende prijzen, waaronder de Game Of the Year awards van vele gamepublicaties. De verbeterde versie van het spel werd in 2011 uitgebracht op mobiele platforms. Sinds de release, dit spel opgedaan veel populariteit en werd gespeeld door veel mensen wereldwijd.

GRAND THEFT AUTO: 3 MOD APK

De mod apk is de gewijzigde versie van het originele Grand Theft Auto spel. De spelers kunnen genieten met onbeperkte munten en sleutels met behulp van de mod apk. De mod apk heeft veel meer interessante functies. Hier zijn enkele verbazingwekkende functies van GTA: 3 mod apk:

1. UNLIMITED MONEY: De mod apk van de GTA: 3 bevat onbeperkt geld en energie in tegenstelling tot het originele spel. Dit is een van de belangrijkste voordeel van de mod apk.

2. AD FREE GAME: De mod apk van dit spel bevat geen advertenties tussendoor. Nu hoeven de spelers zich geen zorgen te maken over de advertenties die tussen hun spel opduiken.

3. TOTAAL VEILIG EN VRIJ: De mod apk van GTA: 3 is volledig vrij van kosten. U hoeft geen geld te betalen om de mod apk te gebruiken. Het is ook veilig te downloaden en niet schadelijk voor uw apparaat.

4. 3D GRAPHICS: De gemodificeerde versie van GTA: 3 heeft verbazingwekkende graphics met 3D-ervaring. U kunt ook kijken naar scherpe beelden met HD doel.

5. BREED SCALA AAN WAPENS: Wapens zijn de zeer belangrijk om te spelen de GTA: 3 spel als dit spel is ondergedompeld in gevechten tussen groepen. Er zijn duizend soorten wapens zoals geweren, micro uzi, M16 en nog veel meer. U kunt kopen deze gratis met behulp van de mod apk.

Er zijn ook vele voordelen van het gebruik van de mod apk die is veel beter dan het originele spel. U kunt ook kopen onbeperkt wapens en spelen non-stop zonder enige onderbreking. Dus, ik zou dit spel aanraden aan iedereen die er om het eens te proberen en geniet van al deze functies.

Lees Suggesties: iRoot APK | Download iRoot APK for Free on Android

Hoe Grand Theft Auto 3 Mod APK downloaden en installeren Grand Theft Auto 3 OBB

  1. Download Grand Theft Auto iii van onze telegram kanaal.
  2. Download ook het OBB bestand en installeer de gedownloade apk.
  3. Na installatie, open het niet.
  4. Uitpakken en kopieer map van OBB “com.rockstar.gta3” naar “Android/Obb/”
  5. Dan ben je goed om te gaan en genieten van het spel.

Download Grand Theft Auto 3 APK + OBB van HIER

Kijk ook eens naar soortgelijke MODS en Hacks

SimCity BuildIt Mod APK Download Apk

Brawl Stars Mod Apk (Onbeperkt Geld, Gems) 29.270 – Mod Apk Download

Follow Herald Journalism for More Updates like These

Also, Check our Telegram Channel to download apps listed above directly and other Mods and Hacks APK + OBB without any Hassle.