Hoe Krispy Kreme Donuts opnieuw opwarmen

*Deze post kan affiliatelinks bevatten. Zie mijn openbaarmaking voor meer informatie.

Krispy Kreme donuts zijn de donuts van je dromen. Ze zijn smelten in je mond heerlijk en je kunt gewoon niet fout gaan met hen. Ze blijven een hele tijd goed nadat je ze hebt gekocht en het lijkt wel of ze nooit droog zijn.

Krispy Kreme donuts zijn de perfecte mix van zacht, luchtgevuld deeg en zoete glazuur. Ze hebben meerdere smaken. Je zou zelfs in staat zijn om uw eigen Krispy Kreme copycat donuts te maken. Iedereen houdt van Krispy Kreme en iedereen moet weten hoe ze te genieten.

Het is gemakkelijk om Krispy Kreme in bulk te kopen en ze thuis beschikbaar te houden voor een snelle snack fix of een eenvoudige ontbijtoplossing waar niemand over zal klagen. U kunt ze gemakkelijk bewaren en later opeten.

De beste manier om te genieten van Krispy Kreme donuts is vers of op zijn minst warm.

Maar kun je Krispy Kreme donuts opnieuw opwarmen? Ja, u kunt uw donuts opnieuw opwarmen in de oven of de magnetron, en het zal slechts een kwestie van seconden of een paar minuten duren.

In deze gids zullen we meer vertellen over uw opwarmmogelijkheden en de stappen die u kunt volgen om Krispy Kreme donuts opnieuw op te warmen. We zullen praten over opslag tips en u te voorzien van een aantal nuttige informatie voor uw donuts.

Keep lezen om alle tips voor het opnieuw opwarmen van Krispy Kreme donuts te leren.

Krispy Kreme Donuts

Krispy Kreme is een bekende donut winkel met bijna 1.000 locaties over de hele wereld. De meeste mensen weten dat als je stoppen in wanneer de “verse donuts” licht brandt u kunt krijgen vers uit de oven donuts en ze zijn geweldig.

Krispy Kreme is waarschijnlijk het meest bekend om hun originele geglazuurde of hun chocolade iced donuts, maar ze hebben meerdere soorten. Hier zijn een paar voorbeelden van hun meest populaire donuts.

 • Originele geglazuurde
 • Chocolade iced geglazuurde (met of zonder hagelslag)
 • Oreo koekjes en Kreme
 • Geglazuurde met Kreme vulling
 • Reese’s Peanut butter gevuld
 • Geglazuurde chocolade cake donut
 • Geglazuurde cruller
 • Seizoensgebonden variëteiten

Deze opties hebben geen betrekking op alle van de Krispy Kreme donuts, maar zijn zeker hun 8 meest populaire smaken. Ze hebben vele andere smaken en variëteiten die ze elke dag vers maken.

Krispy Kreme neemt ook deel aan een heleboel fundraisers voor sportteams, scholen, en diverse andere functies. Over het algemeen, de fondsenwerving donut opties zijn de geglazuurde en chocolade iced. U koopt deze door het dozijn en zoals met de meeste fondsenwervers, mensen kopen veel en voorraad op.

Ingekocht in bulk is altijd een geweldige optie om te genieten van Krispy Kreme donuts voor meer dan slechts een dag, vooral als u niet woont net in de straat van een van hun vele locaties. Als het niet slechts een klein eindje rijden is, moet je opties hebben die lang meegaan!

Dit is waar opslag en opwarmen methoden in het spel komen. Terwijl Krispy Kreme donuts vers blijven en geweldig smaken voor een paar dagen, zijn de beste donuts altijd warm en vers – vandaar de noodzaak om uw donuts opnieuw te verwarmen voor watertandend genot.

Wanneer u de tips volgt die we later in dit artikel zullen delen om uw donuts opnieuw te verwarmen, zullen ze bijna net zo heerlijk smaken als toen ze vers waren. U zult misschien niet eens in staat zijn om een verschil tussen verse en opnieuw opgewarmde Krispy Kreme donuts te vertellen.

Vertrouw ons, uw maag zal u bedanken wanneer u geniet van die heerlijke donuts.

Het opslaan van Krispy Kreme Donuts

Als je ooit donuts hebt bewaard en ze op een later tijdstip hebt gegeten, weet je dat ze de neiging hebben om uit te drogen en kleverig te worden. Dit is waar van elke donut.

Hoewel Krispy Kreme langer vers blijft dan de gemiddelde donut, wil je ze toch goed bewaren zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van die verse smaak. Een van de beste dingen die je kunt doen is om ervoor te zorgen dat u een echt goede luchtdichte container, zoals deze van Amazon.

Het is duidelijk dat vers altijd het beste is, maar je kunt niet altijd 2 dozijn donuts tegelijk naar binnen werken. En laten we eerlijk zijn, je hebt ze waarschijnlijk speciaal ingeslagen om ze bij de hand te hebben en je wilt ze niet allemaal in één keer naar binnen werken.

Hier zijn enkele optimale tips voor het behoud van uw Krispy Kreme donuts de beste.

 1. Als u niet van plan bent om uw Krispy Kreme donuts binnen 1-2 dagen te eten, raden wij u aan ze in te vriezen.
 2. De optimale bewaartemperatuur is 18 graden Fahrenheit of minder.
 3. Wikkel uw donuts individueel (net als kaneelbroodjes) of breng ze over naar een luchtdichte container of zelfs een afsluitbare diepvrieszak (iets als dit van Amazon is perfect).
 4. Plaats de donut in de vriezer en bewaar ze tot 6 maanden.

Het is echt heel eenvoudig om uw Krispy Kreme donuts in te vriezen en u zult aangenaam verrast zijn over hoe goed ze opnieuw opwarmen voor u. U kunt genieten van uw Krispy Kreme donut binnen slechts een paar minuten na het verwijderen uit de vriezer.

Laten we eens praten over het opwarmproces.

Het opnieuw opwarmen van Krispy Kreme Donuts

Het opnieuw opwarmen van die donuts is zo gemakkelijk, we vermoeden dat nadat u dit leest u zich naar uw dichtstbijzijnde winkel zult haasten en een voorraad zult aanleggen zodat u niet misgrijpt. Ja, echt, het is zo makkelijk.

Wat nog beter is, is dat als je ze invriest en dan opnieuw opwarmt, je niet eens rekening hoeft te houden met ontdooiingstijd (in tegenstelling tot bladerdeeggebakjes, die volledig ontdooid moeten worden voordat je ze opnieuw opwarmt).

U kunt ze rechtstreeks uit de doos op kamertemperatuur of rechtstreeks uit de vriezer halen en ze in beide gevallen op dezelfde manier opnieuw opwarmen.

Je kunt je Krispy Kreme donuts zowel in de oven als in de magnetron opwarmen en beide methoden werken heel goed.

Als u slechts een enkele donut opwarmt, raden wij u aan de magnetron te gebruiken. Als u meerdere donuts tegelijk opwarmt, is de oven wellicht het meest geschikt voor u.

Herverwarmen Krispy Kreme Donuts in de Oven

 1. Verwarm uw oven voor op 300 graden.
 2. Plaats een laag perkamentpapier op een koekjesblad om de rommel te verminderen.
 3. Space Krispy Kreme donuts op het koekjesblad. Ze moeten niet uitzetten, zodat ze indien nodig kunnen worden aangeraakt.
 4. Verwarm in de oven gedurende 2-5 minuten of tot ze warm zijn. Niet oververhitten.

Bij het opwarmen in de oven wil je er gewoon zeker van zijn dat je de donut niet oververhit, want dan droogt hij uit. 2 ½ minuut is meestal de perfecte hoeveelheid tijd om ze vers warm te laten smaken.

Het opwarmen van Krispy Kreme Donuts in de magnetron

 1. Remove donut uit verpakking en plaats op een magnetron-veilige plaat.
 2. U kunt perkamentpapier of een papieren handdoek onder de donut plaatsen als u dat wilt, maar het is niet vereist.
 3. Microwave als volgt: 1 donut gedurende 8 seconden, 2 donuts gedurende 12 seconden, 4 donuts gedurende 20 seconden.

Deze magnetron tijden kunnen variëren op basis van het wattage van uw magnetron, maar dit is een algemene richtlijn. In feite, als je naar een pakket van Krispy Kreme donuts te kopen van uw plaatselijke supermarkt, zou de verpakking hebben deze zelfde instructies.

Zoals u kunt zien, het opwarmproces is zeer eenvoudig. De oven methode duurt een beetje langer, maar u zult nog steeds genieten van uw donuts binnen 5-10 minuten na het verwijderen van hen uit de vriezer (ervan uitgaande dat u ze daar opgeslagen).

Bedenk dat als je je donuts hebt ingevroren, je ze niet hoeft te ontdooien, maar dat ze eigenlijk het beste opwarmen als je ze gewoon direct in de magnetron of oven doet als je ze uit de vriezer haalt.

Op het einde, zal uw opgewarmd Krispy Kreme donuts smaken bijna net zo heerlijk als ze doen vers uit de oven in de Krispy Kreme winkel.

Gerelateerde vragen

Wij hopen dat u deze gids een geschikte bron hebt gevonden waarnaar u kunt verwijzen voor uw Krispy Kreme opslag en opwarmen oplossingen. U zult zo blij zijn dat u deze instructies gevolgd in plaats van het weggooien van die donuts je dacht dat werden oud.

We hebben een vraag en antwoord sectie die een aantal aanvullende informatie over Krispy Kreme donuts bevat gemaakt en we nodigen u uit om het te controleren om te zien of het nuttig voor u kan zijn.

Hoe lang blijven Krispy Kreme vers in de doos?

De donuts zal versheid te behouden voor maximaal 1 week in de doos. Houd er echter rekening mee dat hoe langer ze zitten, hoe droger ze kunnen worden als je ze gewoon in de doos laat.

We raden u aan te overwegen de donuts in te vriezen tot u klaar bent om ze te gebruiken, omdat ze zo gemakkelijk opnieuw op te warmen zijn.

Do Krispy Kreme Donuts gaan slecht?

U hoeft zich geen zorgen te maken over de donuts gaan slecht of rotten zoals sommige voedingsmiddelen, maar je moet kijken voor schimmelgroei aan de veilige kant. Over het algemeen zullen de donuts niet schimmelen, tenzij ze in direct zonlicht worden bewaard of op een plek die de neiging heeft vocht vast te houden.

Aan de andere kant: als je je donuts invriest, zijn ze veel langer houdbaar dan wanneer je de doos een paar dagen op het aanrecht laat staan.

Kunt u uw eigen Krispy Kreme Donuts?

Er zijn veel copycat recepten voor Krispy Kreme donuts beschikbaar die u vergelijkbare donuts zal geven. Echter, de werkelijke Krispy Kreme recept wordt gehouden geheim van het publiek.