Hoeveel kost het om een expansieventiel van een Carrier AC-eenheid te vervangen?

Antwoord van LCD: U moet de technicus vragen wat het kost. Ik had gehoopt dat de HVAC-professionals die hier een bijdrage leveren hierop zouden zijn ingesprongen, maar ik denk dat ze het gemist hebben. Over het algemeen zou ik zeggen dat 350-450 dollar een gangbaar getal is, maar ik heb het ook voor de helft zien gebeuren.

Ik was me er niet van bewust dat er een temperatuurprobleem was bij het controleren van TEV’s/EV’s – maar ik ben dan ook in een kouder klimaat, zodat ze altijd binnen het gebouw zijn en niet aan koude buitenlucht worden blootgesteld, dus ze zouden hoe dan ook voor korte tijd kunnen worden getest – hoewel natuurlijk bij langdurig testen de buitenunit zou kunnen beginnen te bevriezen, vooral als een van de units geen droger heeft.

Het probleem dat u hebt, althans op basis van wat u zegt, is dat u niet weet of de EV-klep slecht is of dat u een laag gasverbruik hebt en een lek of een compressorprobleem hebt. Daar zou ik me meer zorgen over maken, en om dat te testen moet je misschien een tent opzetten en de buitenunit verwarmen voor een volledige test.

Het enige wat ik kan zeggen is: praat met de technicus die je het hebt laten controleren – zowel over hun bewering dat de omstandigheden een test niet toelaten, als over de mogelijkheid dat er iets anders mis is. Ik denk dat je voor de zekerheid ze kunt laten betalen voor een 1 jaar all-kosten A/C garantie, om te repareren wat er nodig is in de lente – dat (met een goede garantie die daadwerkelijk iets betekent en geen hoog eigen risico of maximum limiet heeft, niet alleen een gewone Jane huisgarantie) zou je bescherming moeten geven, hoewel het niet goedkoop zal zijn. En je hebt ook de kwestie van WIE het is gekocht – want die persoon, als ze verkochten het aan de huidige eigenaar, heeft een zeer sterke stimulans om te zeggen dat er niets mis is.

Een moeilijke beslissing, maar een die potentieel duizenden uit je zak waard is als er een groot probleem is en het apparaat moet worden vervangen in zijn geheel.

Antwoord door: Het hangt eerlijk gezegd af van de moeilijkheid op basis van de locatie….units variëren…ook, hangt af van of het de TXV in de luchtbehandelaar of de TXV in de warmtepomp is. TXV’s in de warmtepomp (de buitenunit) zijn over het algemeen moeilijker te solderen vanwege hun locatie. Ook, variëren TXVs in prijs bij het onderdelenhuis gebaseerd op grootte, koelmiddel, merk, enz. Ook, als u de openlucht TXV vervangt, moet u al koelmiddel terugkrijgen…. if het de binnen TXV is, kunt u de eenheid eenvoudig neer pompen.

Ik verving enkel een openlucht TXV bij een te koop bezit. Het deel kostte me $104. De klant werd gefactureerd $637.99….en ik ben “budget geprijst” met lage marges en slechts $85 per uur)

kosten van deel x 2 =…………………………………….$208
arbeid, 3 u…………………………………………….$255
shoplevering (gassen, soldeerstaven, enz.)………….$30
2 pond R22……………………………………………….$120
belasting, op alles behalve arbeid…………………………………..$24,99

Casey

Florida Certified Air Contractor

Het Angie’s List Answers forum liep van 2010 tot 2020 en bood een vertrouwde ruimte voor huiseigenaren om vragen over woningverbetering te stellen en direct antwoorden te krijgen van professionals en andere gebruikers. Hoewel het forum niet langer actief is, bieden we dit archief aan zodat u nog steeds kunt profiteren van de meest populaire vragen en antwoorden. Blijf contact houden met professionals door beoordelingen in te dienen voor alle werkzaamheden die bij u thuis zijn uitgevoerd.