Horoscoop vandaag: Astrologische voorspelling voor 25 januari, wat staat ons te wachten voor Leeuw, Maagd, Schorpioen, Boogschutter en andere dierenriemtekens

De standen van de zon, maan en planeten bepalen onze dagelijkse horoscoop. Elk teken heeft zijn eigen kenmerken en karaktertrekken die ons veel vertellen over iemands persoonlijkheid. Horoscopen helpen door een kleine hint te geven over hoe de dag voor jou zal verlopen. Lees verder om uit te vinden of de kansen vandaag in uw voordeel zijn.

* Ram (21 maart-april 20): Een bouw- of verbouwingswerk thuis zal uw dagelijkse routine waarschijnlijk in de war schoppen. U kunt worden overgehaald om een taak op zich te nemen en u zult niet eens in staat zijn om nee te zeggen! Een nieuwe verstandhouding zal worden bereikt met de familieleden door uw mentaliteit te veranderen en opener en ontvankelijker te worden. Voor sommigen in hun sociale kring is een goede tijd voorzien. Ondanks een dip in lichamelijke activiteit, zult u waarschijnlijk van een goede gezondheid genieten. Terugbetaling voor iets dat u hebt gekocht kan op dit moment belangrijk worden en u ertoe aanzetten om de kantjes eraf te lopen. Als u over de weg reist, rijd dan niet te hard.

Love Focus: Verwacht vandaag extra aandacht van iemand die op romantisch gebied een zwak voor u heeft.

Gelukkige Kleur: Turkoois

Gelukkig Alfabet: D

Vriendelijke Getallen: 5, 10

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Weegschaal & Tweelingen

Wees voorzichtig met: Kreeft

* Stier (21 april-mei 20): U zult in de gelegenheid zijn te voorzien in de specifieke behoeften van een familieoudste. Goed gezelschap zal u waarschijnlijk vermaken tijdens een reis. Een geboekte woning kan binnenkort klaar zijn voor bezit. U zult in een positie zijn om een groot salarispakket te eisen en uw financiële kracht te vergroten. Een feest dat thuis wordt georganiseerd zal een daverend succes worden. Gezondheid levert geen problemen op, maar neem geen risico’s. Doe geen vrijwilligerswerk op het werk, als u er niet zeker van bent dat u het op tijd zult afronden.

Liefdesfocus: U kunt de romantiek vandaag op een laag pitje houden.

Lukkige kleur: Marron

Gelukkig Alfabet: P

Vriendelijke Getallen: 9, 6, 3

Vriendelijke Zodiak vandaag: Schorpioen & Leeuw

Wees voorzichtig met: Waterman

* Tweelingen (21 mei-juni 21): Overdenk elke verantwoordelijkheid die u in het begin zelf wordt toevertrouwd, om te voorkomen dat er achteraf haperingen ontstaan. U kunt een familiereis plannen naar een plaats die u tot nu toe nog niet hebt gezien. Er worden problemen verwacht voor degenen die over de weg reizen. Het in bezit nemen van een nieuw appartement wordt aangegeven. Een vredig thuisfront zal u in staat stellen uw haren los te laten en te ontspannen. Luiheid om aan fitness te doen kan u overvallen, maar u zult erin slagen fit te blijven. Financiële problemen waar sommigen mee kampen zullen verdwijnen.

Love Focus: Een opwindende romantische kans zal zich waarschijnlijk voordoen.

Lucky Colour: Chocolade

Gelukkig Alfabet: M

Vriendelijke Getallen: 8, 12

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Steenbok & Weegschaal

Wees voorzichtig met: Stier

* Kreeft (22 juni-juli 22): Houd financiële stabiliteit in gedachten voordat u een onderneming aangaat, want u kunt heel goed in een financieel moeras terechtkomen. Als u wraak wilt nemen op iemand die u haat, vergis u dan, want succes is niet te verwachten. U zult zich moeten inspannen om thuis tijd vrij te maken om u te concentreren op activiteiten die u aanspreken. Er is een grote kans dat u een reis buiten de stad gaat maken. Er kan gezocht worden naar een geschikte accommodatie voor wie daar naar op zoek is. Positieve gedachten zullen u de hele dag in een positieve gemoedstoestand houden. Iets dat u dwarszat op het gezondheidsfront kan tekenen van vermindering vertonen.

Liefde focus: Iemand zal waarschijnlijk verliefd op u worden op het romantische front, maar het kan slechts een voorbijgaande verliefdheid zijn, dus lees er niet te veel in!

Lucky Kleur: Zilver

Lucky Alfabet: G

Vriendelijke Getallen: 6, 8

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Maagd & Weegschaal

Wees voorzichtig met: Ram

* Leeuw (23 juli-augustus 23): Een huismiddeltje kan wonderen doen voor een veelvoorkomende kwaal. Pas op voor onnodige uitgaven. Een baanwissel belooft voor sommigen een groter salarispakket op te leveren. Uw koppigheid wordt thuis misschien niet getolereerd en kan u op een ramkoers zetten met een ouder of familielid. Reizen kan therapeutisch blijken voor sommigen. Op academisch gebied kan er een interessant project op uw pad komen. Degenen die erover denken om hun huis te laten ombouwen tot een bouwvakkersvloer moeten extra voorzichtig zijn in het stadium van de overeenkomst.

Liefde focus: Het doorbrengen van quality time met een geliefde wordt aangegeven en zal het meest bevredigend blijken.

Lucky Colour: Roze

Gelukkig Alfabet: L

Vriendelijke Getallen: 2, 4, 6

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Kreeft & Ram

Wees voorzichtig met: Tweelingen

* Maagd (24 augustus-september 23): Sommigen van u kunnen besluiten strenge maatregelen te nemen om slank en in vorm te blijven. Geldelijke hulp van anderen kan nodig zijn om uw droomproject te financieren. U zult erin slagen uw naaste rivaal te overtroeven in uw pogingen om roem te vergaren op het professionele front. Reizen zal heel plezierig zijn, vooral voor degenen die een lange reis ondernemen. Er is een goede kans dat u vandaag een plezierige tijd zult doorbrengen met uw naasten en dierbaren. Het verhuren van onroerend goed wordt aangegeven en belooft een mooie opbrengst. Op het academische front, pak een aantal dringende zaken onmiddellijk aan of u kunt de gevolgen ondervinden.

Liefde focus: Lover kan een bundel van emoties lijken, dus geef een welwillend oor.

Lucky Colour: Oranje

Gelukkig Alfabet: S

Vriendelijke Getallen: 5, 10

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Schorpioen & Vissen

Wees voorzichtig met: Tweelingen

* Weegschaal (24 september-oktober 23): Senioren kunnen hun volle vertrouwen in u stellen voor het ondernemen van iets uitdagends op het werk. Huisvrouwen kunnen een helpende hand verwachten bij alles waar ze mee bezig zijn. U zult alert moeten zijn tijdens het reizen in het openbaar vervoer. Verhuizen naar een nieuw huis is mogelijk voor sommigen. Uitblinken in academische vakken is een uitgemaakte zaak en zal uw prestige verhogen. Zorg goed voor uw gezondheid. U zult uw financiën op een gedetailleerde manier gaan beheren om een openstaand bedrag terug te betalen.

Love Focus: Donkere wolken pakken zich samen op het romantische front, dus wees voorzichtig.

Lucky Colour: Mosterd

Gelukkig Alfabet: T

Vriendelijke Getallen: 9, 18

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Stier & Weegschaal

Wees voorzichtig met: Maagd

* Schorpioen (24 oktober-november 22): Dit is een goede dag om tijd door te brengen met familie. Het zal moeilijk zijn om comfortabel te reizen in het vervoermiddel dat u hebt gekozen. U zult misschien onder druk moeten presteren op het academische front. Uitstekende opbrengsten van eerdere investeringen zullen uw schatkist gevuld houden. Formaliteiten worden afgerond om u een trotse eigenaar van onroerend goed te maken. Er lijkt een aanzienlijke verbetering te zijn in de toestand van iemand die ziek is.

Love Focus: Dankzij uw ‘onvermoeibare’ inspanningen zal uw romantische leven waarschijnlijk zeer bevredigend worden.

Lucky Kleur: Zilver

Lucky Alfabet: J

Vriendelijke Getallen: 14,18

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Tweelingen & Boogschutter

Wees voorzichtig met: Weegschaal

* Boogschutter (23 november-december 21): Iemand kan om financiële hulp vragen, dus geef alleen als u daartoe in de gelegenheid bent. Het is een perfect moment om uw ideeën in daden om te zetten. Onthoud u van ruzie op het thuisfront. Een reis zal u in staat stellen mensen te ontmoeten die u lange tijd niet hebt ontmoet. Een huis dat u al lang op het oog hebt, komt waarschijnlijk binnen uw bereik. Toelating krijgen tot een instelling van uw keuze lijkt moeilijk, maar niet onmogelijk. Gezonde alternatieven beloven u in de bloei van uw gezondheid te brengen.

Love Focus: Verhelderende romantische scène kan u vandaag in een opgewonden toestand houden.

Lucky Colour: Off White

Lucky Alfabet: P

Vriendelijke Getallen: 16,19

Vriendelijke Zodiak vandaag: Steenbok & Weegschaal

Wees voorzichtig met: Stier

* Steenbok (22 december-januari 21): Kans op het inrichten van een nieuw huis kan binnenkort komen. Op academisch gebied staat u iets bijzonders te wachten. Iemands voorbeeld kan u gezondheidsbewust genoeg maken om ongezonde praktijken af te schaffen. Veel geluk belooft uw dag op te fleuren. Rijkdom komt naar u toe en belooft u financieel zeker te maken. U zult tevreden zijn met het uitgavenpatroon van de familie. U zult uw reis comfortabel moeten maken.

Liefdesfocus: Drukke agenda kan een tol eisen op uw romantisch leven, dus ga aan de slag om de zaken recht te zetten!

Lucky Kleur: Magenta

Gelukkig Alfabet: L

Vriendelijke Getallen: 8, 17

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Maagd & Schorpioen

Wees voorzichtig met: Leeuw

* Waterman (22 januari-februari 19):Voor sommigen wordt een toename in verdiensten verwacht. De mening van een familieoudste kan op het eerste gezicht onrechtvaardig lijken, maar zal grote verdiensten hebben. Denk er dus over na voor u in opstand komt! Een ontspannend ritje zal wonderen doen voor diegenen die zich niet op hun gemak voelen. Verhuizen naar een nieuwe locatie is een indicatie. Deelnemen aan een studiekring zal helpen op het academische front. Een nieuwe deal zal u waarschijnlijk een voorproefje geven van succes. Het hervatten van een oefenregime ligt in het verschiet, maar het volhouden ervan kan moeite kosten!

Love Focus: Zorg ervoor dat u geen dingen terloops zegt die de geliefde hoe dan ook kunnen beledigen.

Lucky Colour: Indigo

Lucky Alphabet: U

Vriendelijke Getallen: 13, 18

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Steenbok & Weegschaal

Wees voorzichtig met: Stier

* Vissen (20 februari-maart 20): Religieus gezinden kunnen plannen maken voor een pelgrimstocht. Een eigendom komt waarschijnlijk op uw naam, want u bent in staat het papierwerk af te ronden. Het licht opvatten van studies dreigt van u een ploeteraar te maken, dus laat dit een wake-up call zijn. Monetair blijft u comfortabel. U zult vandaag waarschijnlijk in een verwarde gemoedstoestand blijven, als gevolg van besluiteloosheid van een senior. U zult meer dan bereid zijn om weer in vorm te komen en aan lichaamsbeweging te gaan doen. Een feestelijke stemming overheerst op het thuisfront.

Liefde focus: Uw echtgenoot kan ongewoon liefhebbend lijken, dus verwacht dat uw liefdesleven zal rocken.

Lucky Colour: Donkergrijs

Gelukkig Alfabet: S

Vriendelijke Getallen: 1, 11, 21

Vriendelijke Zodiak Vandaag: Weegschaal & Boogschutter

Wees voorzichtig met: Kreeft

De astroloog is te bereiken via [email protected] of [email protected]