JetSmarter lanceert een gezinsabonnement op privéjets voor maximaal zes personen

Na het nieuwe individuele lidmaatschapsprogramma voegt JetSmarter nu ook een gezinsprogramma toe

Na vorige maand stilletjes zijn lidmaatschapsmodel te hebben gewijzigd door zijn Smart-programma van $15.000 per jaar te beperken tot verlengingen voor bestaande klanten en een nieuw, lager geprijsd aanbod voor particulieren uit te rollen, gaat JetSmarter nu achter gezinnen aan.

image3

Het nieuwe programma voor individuen rekent een starttarief van $3.000 en een jaarlijks lidmaatschap van $4.950, maar de leden betalen nu wel voor zitplaatsen op alle pendelvluchten. Onder het Smart-programma waren pendelvluchten onder de drie uur gratis. Het laatste nieuws dat via een sms werd aangekondigd is een Familieplan. Naast de 3.000 dollar initiatiegeld, het jaarlijkse lidmaatschap voor gezinnen is 9.950 dollar. Volgens de voorwaarden zijn vier gebruikers toegestaan en kunnen een vijfde en zesde gebruiker worden toegevoegd voor $1.950 per persoon per jaar.

image2

Net als bij het individuele lidmaatschap betalen gebruikers voor alle pendelvluchten. JetSmarter CEO Sergey Petrossov heeft eerder gezegd dat de stoelen verkocht zullen worden tegen tarieven die vergelijkbaar zijn met de eerste klas bij commerciële luchtvaartmaatschappijen. Het belangrijkste voordeel van beide lidmaatschappen is niet het vliegen op een volledig privéjet, maar de mogelijkheid om de commerciële terminal te omzeilen en privéjetterminals te gebruiken, wat 60 tot 120 minuten per reis op de grond bespaart. JetSmarter vermeldt ook “ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden in de lucht”, wat afhankelijk van of je netwerkt of genetwerkt wordt als positief of negatief kan worden gezien. Hoe dan ook, het gezinslidmaatschap lijkt ons een slimme manier om te voorkomen dat gezinsleden meerdere lidmaatschappen moeten kopen.

image1