Leeuw maandelijkse horoscoop voor mei 2020

“Gratis Leeuw maandelijkse horoscoop voor mei 2020″

Leo gezondheidshoroscoop

Een gunstige maand, waarin de sterren ervoor zorgen dat u geen ernstige gezondheidsproblemen of ongelukken krijgt. Elke aanleg voor plotselinge acute ziekten, zoals koorts of ontstekingen, zou aanzienlijk worden verlicht, en dergelijke problemen zouden u niet moeten hinderen. Sombere temperamenten zouden meer dan normaal geneigd zijn tot opgewektheid.

Dit zou een nog opgewekter periode zijn voor hen die vatbaar zijn voor chronische aandoeningen zoals reuma en verkoudheid. Er zou een aanzienlijke verlichting van dergelijke kwalen zijn. Er is, echter, een mogelijkheid van een ongeluk of een gewelddadige verwonding hoewel een buitenkans voor u, deze maand. Toch kan wat extra voorzichtigheid op dit punt geen kwaad. Over het geheel genomen een nuttige maand, met bemoedigende vooruitzichten, voor uw gezondheid.

Leo Financiële Voorspelling

U kunt zich verheugen op verscheidene winstgevende mogelijkheden voor financiële vooruitgang gedurende deze komende maand. Er is een legitieme reden om een plotselinge meevaller te verwachten. Verder zijn er goede kansen voor degenen onder u die zich bezighouden met speculeren of zelfs gokken, om er goed vanaf te komen.

In ieder geval is het voor de meesten van u zeer waarschijnlijk dat u snel winst zult maken als gevolg van uw inspanningen. Dit betekent, dat uw inspanningen vrij snel tot succes zullen leiden, hoewel de winsten niet erg groot zullen zijn, maar eerder van een middelmatige soort. Sommigen onder u zouden ook vaak de gelegenheid hebben om zwart geld te genereren en tegen te komen.

Leo Carrière- en Beroepsvoorspellingen

Er zouden zich deze maand uitstekende kansen voor u voordoen voor de vooruitgang van uw carrière, aangezien de sterren in een gunstige stemming zijn. Een relatie met begaafde geleerden zal bijzonder nuttig blijken te zijn. U zult niet alleen materieel voordeel hebben, maar ook veel voldoening putten uit uw activiteiten.

Er zijn aanwijzingen voor reizen en ook dit zal heel nuttig blijken. De gunstigste richting zou het oosten zijn. Verder is er de kans dat een oude persoon u een goede dienst bewijst, wat een grote stimulans voor uw carrière zou betekenen. Al met al een gunstige maand waarin u veel kunt bereiken.

Leo Onderwijs Horoscoop

Deze maand zullen uw inspanningen in het onderwijs waarschijnlijk niet van een leien dakje gaan, aangezien de sterren niet in een bijzonder gunstige stemming zijn. Technische studenten zullen veel harder dan gewoonlijk moeten werken om hun rang te behouden, hoewel sommigen van u het heel goed zouden kunnen doen in hun practica.

Diegenen die een hogere studie volgen, kunnen te maken krijgen met problemen van verschillende aard, niet de minste daarvan zou het vinden van de juiste gelegenheid kunnen zijn. Ook studenten in de rechten zullen het moeilijk krijgen. Wie aan vergelijkende examens deelneemt, moet ruim van tevoren extra begeleiding zoeken, want dat kan het verschil maken tussen slagen of falen.

Leo Reisvoorspelling

Geen maand waarin reizen winstgevend en aangenaam zou zijn, omdat de voortekenen van de sterren niet al te gunstig zijn. Studenten die hogere studies of een opleiding in het buitenland willen volgen of ergens ver weg van hun woonplaats zouden veel problemen ondervinden om hun plannen in gang te zetten.

U zou de neiging hebben om alleen te reizen en meestal per spoor of over de weg met een behoorlijke mate van vliegreizen. Een buitenlandse reis kan niet worden uitgesloten. Het kan echter gebeuren dat al hun verplaatsingen vrij onproductief en totaal onnodig blijken te zijn, daarom moet u ervoor zorgen dat uw reizen een doel dienen. Het westen zou de meest gunstige richting zijn.

Leo Familie Vooruitzichten

Een maand waarin uw zaken waarschijnlijk veel van hun voorwaartse momentum zullen verliezen door een combinatie van sterren die niet al te gunstig is. Er is een duidelijke mogelijkheid dat sommigen van u hun relatie met de oudsten van de familie naar de verdommenis zien gaan. U moet uw kalmte niet verliezen en weigeren u te laten meeslepen in een confrontatie.

De sfeer in de familie zal hierdoor ongunstig worden beïnvloed en er zal openlijk sprake zijn van spanning en onenigheid, zonder enig teken van harmonie tussen de leden. Kinderen zouden door dit alles negatief worden beïnvloed en u zou speciaal voor hen moeten zorgen.

Leo Kinderen Voorspellingen

Een maand waarin de zaken van uw kinderen u voor ernstige problemen zouden stellen aangezien de sterren u niet al te gunstig gezind zijn. Er is een grote kans dat de kinderen van sommigen van u ernstige moeilijkheden zullen krijgen met hun leraren, waardoor hun studie nadelig wordt beïnvloed. Ouders moeten op tijd ingrijpen om de zaken recht te zetten.

De studieprestaties van de meesten van hen zullen onder het gemiddelde liggen. Degenen die hogere studies volgen en studenten in de rechten zouden te maken krijgen met een bijzonder moeilijke reeks omstandigheden.

Vrije Leeuw Maandhoroscoop Astrologie voor mei 2020 eindigt hier.