Menu

Wij zijn een deelnemer aan de Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma ontworpen om een middel voor ons om vergoedingen te verdienen door links naar Amazon.com en gelieerde sites.

Wist u dat u kunt krijgen betaald om te oefenen? Nou, als je altijd al wilde lichamelijk actief te worden, maar je blijft uitstellen, en dan misschien een kleine financiële stimulans zal doen de truc. Hier zijn verschillende apps die u betalen om te sporten.

11 Apps die u betalen om te sporten

De meeste mensen stellen zichzelf een doel om actief te worden en lichamelijke oefeningen te doen, keer op keer. Maar hoeveel mensen houden zich eraan? Een significante meerderheid verliest de motivatie een paar dagen, weken of maanden later.

Vandaag de dag zijn er tal van inkomensmogelijkheden, waaronder apps die u betalen om te sporten.

Deze mobiele apps zullen u niet alleen stimuleren in de richting van het bereiken van uw fitnessdoelen, maar ook uw financiële doelen.

Denk aan deze apps als Personal Capital. Met Personal Capital kan ik mijn persoonlijke financiële doelen en vorderingen bijhouden. Ik krijg er alleen niet voor betaald. Hier kunt u een gezondere levensstijl en krijgen betaald langs de weg.

Waarom het bijhouden van uw lichaamsbeweging vooruitgang via een mobiele app?

We willen allemaal een gezonde levensstijl te leven. Stelt u zich dit eens voor. Door oefeningen, kunt u nu niet alleen gewicht verliezen en stress verminderen, maar krijgt u ook betaald om in vorm te komen.

Is dat niet cool? Uit recent onderzoek blijkt dat als mensen een financiële prikkel krijgen, ze vijf keer meer geneigd zijn iets te doen in vergelijking met mensen zonder. Dat geldt ook voor fysiek fit worden.

Veel mensen zijn zich bewust van de vele voordelen van oefeningen doen, maar ze gaan er zelden agressief mee aan de slag. Waarom is dat zo?

Voor velen is er geen juiste prikkel om hen te stimuleren.

Daarom kunnen de apps die je belonen voor het sporten een ideale oplossing zijn. Toch? Naast het bieden van motivatie, kunnen de apps om te bewegen, en apps die je betalen om te lopen ook een perfecte side hustle worden voor iedereen.

Je kunt betaald krijgen om deel te nemen aan wellness-uitdagingen die geldprijzen hebben, en dat zal je inkomen verhogen.

Daarom, als je sneller geld wilt verdienen, waarom probeer je dan geen apps die je betalen om te bewegen.

Passief inkomen is de naam van het spel om je vermogensopbouw te versnellen. Ik neem graag al het geld dat ik verdien met passief inkomen en investeer in dividendaandelen die me extra cashflow opleveren.

Je kunt mijn gids over hoe je precies in dividendaandelen investeert hier lezen.

Klik hier om te downloaden

Hoe Apps die je betalen om te sporten werken

Vraagt u zich af hoe de apps werken? Nou. Met de meeste apps, wordt u het plaatsen van een weddenschap op jezelf om een specifieke fitness doel te bereiken.

Als je dat doel bereikt, wordt u terugbetaald het bedrag dat u hebt ingesteld als de inzet plus extra dollar voor het raken van uw doel.

Daarom, het geld dat je maakt grotendeels afhankelijk van hoeveel je inzet en je innerlijke push om uw doelen te bereiken.

Wanneer u uw weddenschap wint, dan steekt u het geld in uw zak.

Lijst van Apps die u betalen om te oefenen

De onderstaande lijst van mobiele apps is opgenomen in verschillende versies, waaronder mobiele telefoons, slimme horloges en het uitoefenen van slimme apparaten. Laten we dus zonder veel omhaal de beste apps bekijken die u betalen om te sporten.

 1. StepBet

StepBet is een van de apps die u kunnen betalen om te sporten. Deze app beloont je op basis van het aantal stappen dat je zet en niet op basis van het gewicht dat je elke week verliest.

Bij StepBet wed je op jezelf, en de inzet varieert per spel waaraan je deelneemt, waarbij een gemiddelde inzet meestal $40 is.

Je moet je wekelijkse doelen halen om je geld terug te krijgen plus een beetje extra. Maar als je ze niet haalt, dan verlies je ook je geld.

Je kunt gemiddeld $10 tot $20 per maand verdienen met StepBet, en het betaalt je gemakkelijk via PayPal. De app is compatibel met fitnessapparaten zoals Android S Health, Garmin trackers, iPhone Apple Watch, iPhone Apple Health via de telefoon, iPhone of Android Fitbit, en Android Google Fit via de telefoon.

 1. HealthyWage

HealthyWage is een andere coole app die je kan belonen voor het verliezen van gewicht. Net als bij StepBet moet u een weddenschap met uw geld afsluiten.

Deze weddenschap heeft betrekking op uw doel voor gewichtsverlies en is tijdgevoelig, wat betekent dat u dit doel binnen een bepaalde tijd moet bereiken. Als u de weddenschap wint (uw vooraf ingestelde doelen bereikt), betaalt HealthyWage u via PayPal of Amazon-tegoed.

De app geeft u de kans om deel te nemen aan de gewichtsverlies uitdaging als onderdeel van een team of individueel. Het werkt dus goed in een familieopstelling of op de werkplek om werknemers te motiveren fit te blijven.

Met een HealthyWage, hoe langer het duurt voor je het gewichtsverlies bereikt en volhoudt, hoe meer geld je kunt winnen.

Elk lid draagt $25 per maand bij. Met de app kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden en kun je die zelfs delen met andere teamleden. De top drie prijzen voor een teamuitdaging zijn meestal $10.000, $5.000 en $3.000.

Dit geld wordt verdeeld onder de teams die het hoogste percentage lichaamsgewichtsverlies hebben tijdens de drie maanden durende uitdaging. Slechts drie teams winnen een aanzienlijk bedrag, maar er worden ook kleinere prijzen uitgereikt aan andere groepen.

 1. Gym-Pact

Derde op mijn lijst is de Pact-app. Dit is een andere gezondheidsapp, waarmee je wekelijkse gezondheidsdoelen kunt maken, ook wel ‘pacten’ genoemd.’

Daarna verdien je geld wanneer je de doelen bereikt. Om mee te doen, hoef je je alleen maar aan te melden en een “pact” te sluiten. U kunt meerdere pacten maken, waaronder sportschoolpacten, veggie-pacten of voedingslogboekpacten.

Met sportschoolpacten verdient u geld als u uw sportschooldoelen haalt en verliest u als u dat niet doet. U moet wekelijkse pacten instellen met een minimumbedrag van $ 5 of hoger.

Zo stelt u zich bijvoorbeeld ten doel om zeven dagen per week hard te lopen. Als je één dag niet rent, verlies je $5, en als je drie dagen niet rent, verlies je $15.

Je krijgt gemiddeld ongeveer 50 cent aan winst bij elke voltooide workout. Dit zijn misschien geen substantiële cash beloningen, maar is een goede motivatie incentive.

Zie Gerelateerd: Hoe u Amazon-cadeaubonnen voor geld kunt verkopen

 1. DietBet

DietBet is een andere topper als het gaat om apps die u betalen om te sporten. Je kunt meer dan $1.000 verdienen met DietBet, wat een goede beloning is. Met DietBet, alles wat je nodig hebt is om lid te worden van de site en het opzetten van een fitness-uitdaging of deelnemen aan een reeds bestaande.

In deze app, zijn er twee soorten uitdagingen, waaronder de Kickstarter en de Transformer.

De Kickstarter is een vier weken of een maand uitdaging waarbij uw doel is om tot 4% van uw gewicht te verliezen. Aan de andere kant, de Transformer is een zes-maanden of halfjaarlijkse uitdaging waar u kunt streven om ten minste 10% te verliezen.

Als u uw doelen bereikt, wordt het geld dat u als inzet had geplaatst aan u terugbetaald, en ook ontvangt u een aantal extra dollars.

Elke Kickstarter moet een inzet plaatsen met ten minste $ 25-$ 30. Winnaars krijgen meestal dit geld terug plus $5 extra. Het extra geld is vaak het geld van de verliezers, dat over het algemeen over alle winnaars wordt verdeeld.

Als de meeste deelnemers hun doelen halen, dan verbeurt Dietbet hun deel om ervoor te zorgen dat geen enkele winnaar zijn geld verliest.

 1. FitCoin

Fitcoin is nog een andere manier waarop je geld kunt verdienen voor het verbranden van calorieën. Als je traint, betaalt de app je in Bitcoin. De Fitcoin-beloningen hangen ook grotendeels af van hoe hard u uzelf inspant om in vorm te komen.

Om deze app te gebruiken, hoeft u alleen de app te downloaden, uw Bitcoin-opslagplaats in te stellen en al uw benodigde informatie in te vullen.

Nadat u de app hebt gesynchroniseerd met een fitnesstracker, gaat u naar de sportschool. De app kan het niveau van uw hartslag registreren, evenals de duur van uw activiteit om de hoeveelheid energie te meten die u uitstraalt en hoeveel dat waard is in termen van Bitcoin.

Gerelateerd bekijken: Hoe u gratis Amazon-cadeaubonnen kunt verdienen

 1. GOODcoins

GOODcoins is een andere app waarmee u echt geld kunt verdienen als u uw fitnessdoelen haalt. Deze app beloont je als je een half uur lang dingen doet zoals hardlopen, wandelen en fietsen. Je kunt gratis lid worden van GOODcoins en vervolgens synchroniseren met een apparaat.

Nadat je GOODcoins hebt verdiend, kun je deze alleen gebruiken in de GOODcoins-winkel, die voornamelijk milieuvriendelijke producten verkoopt. Je kunt het ook doneren aan een goed doel, want GOODcoins biedt je de kans om je verdiensten aan een ethisch en duurzaam doel te besteden.

Je moet een account aanmaken, dan nieuwe doelen ontdekken die je wilt steunen en de donatie-account instellen. Het platform biedt ook uitdagingen, enquêtes en een manier om meer geld te verdienen.

 1. WellCoin

Wellcoin is een andere perfecte manier om fit te blijven en een gezonde levensstijl te behouden en tegelijkertijd te verdienen. Klinkt goed? Deze app biedt u een gezondheidsgerelateerde valuta en laat de klanten de valuta inwisselen voor spullen van retailers als Reebok, Dick’s Sporting Goods en Whole Foods. Je kunt de valuta ook inwisselen voor een fitnessles.

WellCoin beloont je simpelweg voor het kiezen van een gezond drankje, een rondje hardlopen of zelfs voor het slapen van zeven of meer uren ’s nachts. En niet alleen dat, er is meer. Je verdient ook voor het gezond houden van je kinderen en huisdieren.

Het enige wat je hoeft te doen is te verifiëren dat je deze taken hebt voltooid om je betaling te ontvangen. Om dit te bewijzen, kun je een lid van de community, een vriend, of een andere betrouwbare bron gebruiken.

WellCoin dagelijkse limieten zijn onder andere eet goed (60), voel je goed (30), kom in beweging (60), tune up (180), en geef terug (180). Zodra je ongeveer 1000 Wellcoin-punten hebt ontvangen, kun je een beloning ter waarde van $10 inwisselen.

 1. Runister

Een andere uitstekende app waarmee je wordt beloond voor lichaamsbeweging is Runister. Deze app beloont je voor het doen van twee verschillende fitnessactiviteiten, waaronder wandelen en hardlopen. De Runister-app is beschikbaar op iOS-apparaten en in de Appstore.

Om de app te gebruiken, wordt u gratis lid, vult u de activiteit in, logt u workouts (exclusief loopbandworkouts) en begint u geld te verdienen. U kunt $ 0,08 verdienen voor elke workout en kunt uw verdiensten via PayPal ontvangen of doneren als u dat wenst.

Runister biedt ook een fitness enquête tool die een lifestyle statistiek winkel biedt met een breed scala van statistieken en enquête rapport portals. Runister heeft een premiumplan dat geen enquêtes bevat en beschikbaar is voor $4,99 per maand.

 1. ExerciseRewards.com

Wilt u betaald krijgen om gewichten te heffen? ExerciseRewards.com is gevestigd in Californië en is een uitstekende app die u beloont voor het sporten. Deze app verbindt uw bestaande fitnesscentrum met een app.

Daarna kunt u met behulp van de ExerciseRewards Checkin-app uw fitnessvoortgang bijhouden. U kunt ook een van de 8.000 gecontracteerde fitnesscentra bezoeken om uw training te volgen.

Met ExerciseRewards ontvangt u uw beloningen in de vorm van punten voor het trainen bij een van deze fitnesscentra. U kunt tot 5.000 punten ontvangen door te trainen bij elk fitnesscentrum.

U verdient een punt voor elke stap die u zet, 250 punten voor elke minuut die u zwemt, en 250 punten voor elke minuut die u fietst, als u een wearable app of fitnessapparaat gebruikt. Bovendien biedt de app leuke fitnessuitdagingen en een scala aan lessen.

 1. Runkeeper

Runkeeper is een multifunctionele app voor hardlopers, fietsers en joggers. De app is geschikt voor meerdere gebruikers met verschillende capaciteiten, inclusief degenen die een marathon lopen, voor hun plezier of voor een goed doel. Runkeeper biedt u niet direct geld, maar het biedt workout beloningen.

De app helpt u bij het bijhouden van het tempo, cadans, tijd, workout afstand, en de hoogte van uw oefening. Met deze app kun je snel doelen voor jezelf stellen en de activity tracker gebruiken en je training in real-time bekijken.

Als je diepgaande details over je workouts wilt, kun je upgraden naar de Runkeeper Go. Ook in deze app kun je deelnemen aan virtuele races, meedoen aan uitdagingen en je prestaties delen met een team.

Gerelateerd zien: Apps die u echt geld opleveren

 1. MapMyFitness

Een andere gratis fitness-app waarmee u kunt betalen om te sporten, is MapMyFitness. Met deze app kunt u echt geld verdienen met sporten. Met deze app kunnen gebruikers hun routes uitstippelen, hun maaltijden registreren en hun fitnessactiviteiten bijhouden.

MapMyFitness helpt u bij het identificeren, opslaan en delen van nieuwe trainingsroutes, nieuwe landschappen of meer uitdagende routes die andere app-gebruikers hebben geprobeerd. De app biedt ook een hoofdprijs aan het einde van elk kalenderjaar.

Met de MapMyFitness-app kunt u trainingsplannen en workout-routines maken en calorieën tellen.

MapMyFitness heeft een ingebouwde GPS die u kunt gebruiken op uw mobiele apparaten om u een tracking-oplossing te bieden. Dit is om al uw fitnessactiviteiten bij te houden. Op een interactieve kaart, kunt u uw workout informatie afstand, duur, snelheid, tempo, afgelegde route, verbrande calorieën, en zelfs hoogte details vastleggen.

U kunt uw workout geschiedenis op de app ook moeiteloos bekijken. U krijgt feedback en statistieken om u te helpen uw prestaties te verbeteren voor elke kilometer die u aflegt. Deze app beloont alleen de beste maandelijkse fitnessprestaties.

Conclusie van Apps die u betalen om te sporten

Als u denkt dat u een duwtje in de rug nodig hebt om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken, dan kunnen deze apps die u betalen om te sporten van pas komen.

Deze apps om te sporten bieden u een kleine financiële stimulans die uw inkomen en uw verlangen om te sporten zal stimuleren. Het beste deel is dat als je al aan het sporten bent, je letterlijk je inkomen verhoogt zonder meer te werken. Hier zijn enkele andere manieren om uw inkomen te verhogen zonder meer te werken.

Hiermee wordt het niet alleen een perfect bijverdienste voor u, maar ook een geweldige motivator om fit te blijven en een gezond leven te bereiken.

Hey, als sporten niet uw ding is, kunt u altijd deze manieren gebruiken om geld te verdienen door niets te doen.

Hoe vaak doet u aan lichaamsbeweging? Ga jij een van deze mobiele apps proberen om betaald te krijgen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Andere gerelateerde bronnen

 • Beste Cashback Apps om geld te verdienen met routinematige aankopen
 • 9 waanzinnig effectieve manieren om geld te verdienen op Pinterest
 • 14 eenvoudige manieren om gratis Walmart-cadeaubonnen te krijgen

Schrijf je in voor de Millionaire Mob vroegpensioen blog nieuwsbrief om de beste travel hacking tips, dividend groei beleggen, passief inkomen ideeën, en meer te vinden. Bereik een financieel vrije levensstijl die je altijd al wilde.

Follow me on Facebook, Twitter, and Instagram.