Mijn eerste keer: Being With Another Woman

tumblr

Ik had met een meisje gezoend, en ik vond het leuk. Maar verder dan dat was ik niet gekomen, totdat…

Ik was 21. Ik had een vriend die motor reed. Op een dag nodigde hij me uit om met hem en een stel van zijn vrienden mee te rijden. Er waren ongeveer 10 mannen en een vrouw. Ze was mooi, stil en intrigerend. Later op de avond vroeg ik naar haar. Blijkbaar had ze ook naar mij gevraagd. Ze was meer dan tien jaar ouder dan ik, maar dat deed er op dat moment niet toe.

Snel vooruit na een paar afspraakjes en veel elkaar leren kennen. Ik ben een “ga met de stroom mee” type meisje. Dus op een avond, na een afspraakje, zitten we in haar auto. Toen ze de staatsgrens van New York naar New Jersey overstak, stelde ik niet al te veel vragen.

We belandden bij een hotel. Als we naar de balie lopen, blijkt dat de kamer al volgeboekt is. We gaan naar boven en op dit punt weet ik niet wat ik kan verwachten. Dus volg ik haar, terwijl ik er waarschijnlijk net zo verloren uitzie als ik me voel. We komen bij de kamer. Ik ben inwendig aan het hyperventileren. Als we binnenkomen, kijk ik om me heen en ik ben totaal overrompeld. Er is een jacuzzi die tot de nok toe gevuld is met bubbels. Een fles Moët staat op ijs op het dressoir. Op het nachtkastje staat een verzameling seksspeeltjes die elke freak trots zou maken of elke 21-jarige die nieuw is in de girl on girl-scene, bang zou maken.

vh1.com

Ze zei dat ik moest gaan zitten. Ze trok mijn schoenen uit en kleedde me helemaal uit. Ze zei dat ik in de jacuzzi moest gaan zitten en ze baadde me. Het water was gloeiend heet en terwijl ik als een baby in het water zat, dacht ik dat ik er snel uit moest want ik begon me flauw te voelen. Ze droogde me af met een handdoek en had donzige pantoffels voor me om aan te trekken waar ik niet veel gebruik van maakte omdat ik naar het bed werd geleid. Ik ben er vrij zeker van dat ik op dit punt ben uitgecheckt en een uittredingservaring heb.

Ze draagt me op te gaan liggen en mijn ogen te sluiten. Dat doe ik. Ik hoor wat klinkt als pakjes die worden geopend. Er is veel beweging en geluiden die ik niet kan plaatsen. Ze staat aan de zijkant van het bed en ze begint me te plagen met een vibrator. Uiteindelijk gaat ze over me heen liggen en begint me te zoenen. Haar kussen gaan van mijn ene lip naar de andere. Ik lig meestal stil uit angst om iets verkeerds te doen. Ik geniet van alles maar kan mezelf niet toestaan om volledig in het moment op te gaan omdat ik nog steeds verbijsterd ben dat dit allemaal gebeurt. Ze zegt me mijn ogen te openen. Dat doe ik. Mijn ogen vallen al snel op wat ik nog niet zo lang geleden hoorde. Die geluiden waren de onbekende geluiden van een riem die wordt omgedaan. Een grote neppenis wordt aan haar middel bevestigd.

Ze penetreert me en gebruikt tegelijkertijd een van de vibrators. Ik kom tot een hoogtepunt. Ik neem even de tijd om bij te komen en alles in me op te nemen, geen woordspeling bedoeld. Ik vind de energie om op te staan en loop naar de badkamer. Toen ik het licht in de badkamer aan deed, realiseerde ik me dat we niet alleen in de kamer waren. Ik gil bij het zien van een man die op de rand van het bad zit. Het is de vriend die ons aan elkaar heeft voorgesteld, en ik kwam er na een paar afspraakjes achter dat hij haar vaste partner was. Ik ren terug naar het bed en gooi mezelf erop om bij te komen van de mini hartaanval die ze zojuist heeft veroorzaakt.

Hoeveel kan een meisje verdragen bij haar eerste keer? Het lijkt erop dat het daar zou zijn geëindigd, toch? Dat is niet zo. Wacht maar op deel twee.