Steenbok Man en Weegschaal Vrouw: Liefde, Verenigbaarheid, Vriendschap, Aantrekkingskracht, Relatiebreuk

Steenbok en Weegschaal. Aarde + Lucht

Het is niet de meest comfortabele combinatie van de Kosmos om verschillende redenen, maar dat betekent niet dat ze niet kunnen leren samen te zijn en veel van elkaar te houden. In feite, als je leert elkaars sterke en zwakke punten te waarderen en te respecteren, kun je allebei een veel beter mens worden. het zal alleen geduld en begrip vergen, en misschien een goedgeplaatste Maan en Ascendant.

De beperkte compatibiliteit tussen Steenbok-mannen en Weegschaal-vrouwen vormt een uitdaging bij de beslissing of een relatie tussen die twee wel of niet moet gedijen. De onafhankelijkheid die een Steenbok-man kenmerkt versus de afhankelijkheid van een partner die het Weegschaal-teken kenmerkt, zal altijd conflicten tussen deze twee tekens opleveren. Hun symboliek eer aan doen, vrouwen van het teken Weegschaal zijn gebaseerd op evenwicht en erkennen hun waarde in een gezonde en stabiele relatie, terwijl, voor de Steenbok man, datzelfde evenwicht geen zin heeft als het in de weg staat van het bereiken van hun doelen.

Omdat ze allebei goede werkers zijn en Weegschalen van samenwerking houden, is het combineren van hen in gemeenschappelijke projecten erg vleiend. Is er nu een kans dat een eenzame ziel als die van een Steenbok zich met succes zal verenigen met een andere besluiteloze maar evenwichtige ziel? Zeker bestaat die kans, maar beide partijen moeten hun deel doen om de fundamentele aspecten te vinden die ze in staat zijn te delen en waar ze belang aan hechten, zodat hun relatie in de loop van de tijd kan standhouden.

Vriendschap tussen de Steenbok-man en de Weegschaal-vrouw:

Libra vrouwen vinden het gemakkelijk om mensen aan te trekken en vrienden te maken. De zachtmoedigheid en vriendelijkheid die hen kenmerken worden gecombineerd met hun liefde voor interactie in groepen en dit vergemakkelijkt en geeft waarde aan hun vriendschapsrelatie. Haar vrienden zijn onvoorwaardelijk, en haar hele hechte relatiegroep zal ook onvoorwaardelijk met haar zijn, net zoals zij dat met ieder van hen is.

Het feit dat haar houding niet pro-actief is, maar eerder dat passiviteit bijna altijd haar gedrag kenmerkt, betekent niet dat zij gemakkelijk te manipuleren is. Integendeel, Weegschalen zijn standvastige en vastberaden vrouwen.

Libra vrouwen geven de voorkeur aan menselijke relaties boven al het andere, dus we zullen ze altijd bereiken omringd door hun kring van vrienden of in de armen van hun geliefde. Steenbok-mannen daarentegen zijn introvert, routineus, eenzaam en huiselijk, zodat zij een grote vriendenkring ontberen en zelden een goede vriend hebben. Zonder noodzakelijkerwijs de vriendschapsrelatie af te wijzen, die hij integendeel hoog in het vaandel heeft, zal de Steenbok echter de voorkeur geven aan een eenzame activiteit van persoonlijke verbetering.

Kapril man en Weegschaal vrouw compatibiliteit:

Als goede vertegenwoordigers van een aardeteken hechten Steenbok-mannen veel waarde aan werk, zelfverbetering en de praktische kant van het leven. Ze zijn trouwe vertegenwoordigers van zelfdiscipline en verantwoordelijkheid, zonder toe te geven aan het gemakkelijke leven om hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken, wat juist het centrale doel van hun leven is dat automatisch wordt vernieuwd telkens als een prestatie is bereikt. De Steenbok wordt niet gedreven door het ego, maar door het zoeken en behouden van stabiliteit en respect dat succes met zich meebrengt.

Hij is niet bang voor moeilijkheden, die hij eerder als een uitdaging beschouwt om te overwinnen vanwege het vertrouwen dat hij in zichzelf heeft, en vanwege de permanente reflectie die hij maakt van alle situaties in zijn omgeving. Aangezien toewijding en trouw aan familie en echte vrienden in dit teken totaal is, verwacht hij van allen hetzelfde terug, en als dit niet gebeurt, is zijn oordeel onverbiddelijk. De smaak voor eenzaamheid en introspectie, en zijn schijnbare emotionele afstand, wekt teleurstellingen op bij zijn partner, die meer sentimentele uitingen van zijn kant verwacht.

Integendeel, Weegschaalvrouwen worden juist gekenmerkt door hun evenwicht, geleid tot een sociale manifestatie. Het fundament van de persoonlijkheid van deze vrouwen is gebaseerd op de menselijke relaties die zij tot stand brengen via hun sociale leven, zodat zij zich niet compleet voelen totdat zij hun ideale relatie hebben gevonden, actief op zoek naar een stabiele relatie en op de vlucht voor degenen die zij als tijdelijk beschouwen.

Het evenwicht dat Weegschaalvrouwen kenmerkt helpt hen werk in evenwicht te brengen met recreatie en rust. In tegenstelling tot Steenbokken, die van eenzaamheid houden, ervaren Weegschalen een gevoel van verlies als ze alleen zijn. Aan de andere kant, omdat Weegschaal een teken is dat confrontatie verafschuwt, hebben hun vrouwen de neiging zich passief terug te trekken, conflicten ontvluchtend, een houding die radicaal zal veranderen om onrechtvaardigheid onder ogen te zien.

Net als Steenbokken kunnen Weegschaalvrouwen ook meedogenloos zijn in het oordelen en verdedigen van fundamentele waarden, alleen zullen ze dat doen vanuit het passieve aspect van de situatie, dan lopen ze het risico wrok te koesteren tegenover de directe openhartigheid van hun tegenstanders . Vrouwen van het teken Weegschaal zijn uitstekende bemiddelaars in conflicten en zijn zeer bedachtzaam en gedetailleerd bij het voorstellen van een oplossing voor een probleem, waardoor evenwichtige verbintenissen tussen de partijen tot stand komen.

Gestuurd door de genotlievende Venus, houdt Weegschaal zich bezig met de juiste sociale etiquette en een verfijnde houding. Dit past goed bij de Steenbok, want Saturnus maakt hem geneigd het grootste decorum te tonen. Weegschaal (de exaltatie van Saturnus) is het teken van evenwicht en rechtvaardigheid, wat ook heel goed past bij Steenbok. In feite zijn er veel redenen voor een Steenbok om van het gezelschap van een Weegschaal minnaar te genieten.

Verliefde Steenbok-man en Weegschaal-vrouw:

Tegen de tijd dat je op het punt komt van het vestigen van een intieme relatie tussen een Steenbok man en een Weegschaal vrouw, zullen de verschillen zijn verfijnd en de grenzen verzacht. In deze relatie is de Steenbok degene die de leiding zal nemen en de Weegschaal zal zich comfortabel en dankbaar voelen met deze situatie. De moeilijkheden die overwonnen moeten worden zijn die welke te maken hebben met de behoefte aan emotionele intimiteit die Weegschaalvrouwen hebben naast de seks, terwijl Steenbokmannen, die zeer seksueel zijn, het moeilijk vinden om een romantische relatie van emotionele intimiteit te hebben, wat niet natuurlijk voor hen is. Maar dat ze zullen proberen te ontwikkelen om hun partner tevreden te stellen, waarbij ze het als een van de uitdagingen van hun leven zien. Tussen hen beiden zal vloeiende communicatie altijd het beste middel zijn om uw behoeften uit te wisselen.

Kaprilman en Weegschaalvrouw Relatieproblemen:

Het probleem ontstaat wanneer , zijnde de twee kardinale tekens, ze ontdekken dat beiden willen heersen . Dit kan een ramp worden, omdat jullie twee totaal verschillende ideeën hebben over de beste manier om verder te gaan. Steenbok zal moeten leren de manier waarop Weegschaal werkt te waarderen, en op zijn beurt zal hij of zij de persoonlijke technieken van Steenbok moeten waarderen.

Libra, luchtteken, leeft graag in de wolken, hoog boven de aardse Steenbok. Weegschaal is gefascineerd door ideeën, terwijl Steenbok aandringt op materiële en concrete feiten: als je het niet kunt zien of aanraken, wat heb je er dan aan?

Libra kan Steenbok frustreren met zijn enorme besluiteloosheid, altijd heen en weer herkauwend in een zee van voors en tegens. Steenbok, van zijn kant, maakt zijn geest helder en klampt zich vast aan zijn ideeën … En als blijkt dat zijn ideeën verkeerd zijn, zal hij het moeilijk hebben om dat te accepteren.

Kapril man en Weegschaal vrouw compatibiliteit in professioneel werk:

De mannen van het teken Steenbok zijn een werkmachine, vooral efficiënt in situaties waarin een groot leider nodig is. Ze kunnen geweldige managers of supervisors zijn dankzij hun toewijding, eerlijkheid en verantwoordelijkheid, die als een patroon dienen voor hun werkteam. Zij worden niet gekenmerkt door hun extreme nabijheid tot hun werknemers, maar met hun vriendelijkheid en voorbeeld zullen zij ervoor zorgen dat hun team het werk altijd goed doet. Omdat ze ambitieus zijn in hun werkdoelen, hebben Steenbokken de neiging om nauwgezet te zijn wat betreft details, en stoppen niet om samen te werken en op iedereen te springen om het doel te bereiken, hoewel ze zeker liever alleen zouden werken.

Aan de andere kant zijn vrouwen van het sterrenbeeld Weegschaal compatibel met elk werkteam en worden meestal zeer gewaardeerd door hun werknemers als eerlijke en hardwerkende mensen, die hen helpen om het beste van zichzelf te geven, wat heel goed combineert met hun grote werkcapaciteit. en vasthoudendheid van Steenbok mannen, zodat ze een goed duo zullen vormen.

Zodiac compatibiliteit:

ARIES compatibiliteit , TAURUS compatibiliteit , GEMINI compatibiliteit , CANCER compatibiliteit , LEO compatibiliteit , VIRGO compatibiliteit , LIBRA compatibiliteit , SCORPIO compatibiliteit , SAGITTARIUS compatibiliteit , CAPRICORN compatibiliteit , AQUARIUS compatibiliteit , PISCES compatibiliteit

Kennis over Zodiac Tekens:

Aries, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen

Verhouding tussen Steenbok Man en Weegschaal Vrouw:

In het begin denkt de Weegschaal-vrouw misschien dat de Steenbok-man te ouderwets en saai is om te passen in het beeld van de ideale minnaar, geweven uit de zijden draden van haar verbeelding. Ze besluit dat hij conservatief is, koppig, prozaïsch, verstoken van gevoel voor humor en je over het algemeen verdrietig maakt. Bovendien is hij onredelijk pessimistisch, zelfverzekerd en koud. Zij zal al deze conclusies op de ene schaal van haar weegschaal leggen, maar nu moet de tweede op zijn merites worden beoordeeld. En soms zullen Steenbok, astrologie en ik haar ervan beschuldigen oneerlijk te zijn ten opzichte van de potentiële mogelijkheden van deze persoon als geliefde of echtgenoot.

Ja, hij is koppig. Daar is niets aan te doen. Hij is geboren onder het teken van de Aarde, en dit is niet je intellectuele teken van Lucht, beste Weegschaal, maar het heeft betrouwbaarheid die je altijd beviel. Tot op zekere hoogte is hij ouderwets. Maar heel schattig ouderwets, vind je niet? Achter deze kwaliteit schuilt kalmte. En als je een echte Weegschaal bent, heb je niets tegen kalmte en rust.

Borend en conservatief? Nou, dat hangt van de situatie af. Het feit dat een persoon saai is, hoeft niet per se te volgen uit zijn conservatisme. Om trouw te blijven aan uw merk, zult u uw lading moeten herzien. De betekenis van het woord “conservatief” is over het algemeen relatief. Als je de omtrek gaat meten, maakt het niet uit waar je begint, dus wat gisteren progressief was, zal morgen conservatief zijn, en na enig nadenken zou je kunnen besluiten om “conservatief” niet te definiëren als “saai”, maar eenvoudig als een “mindere mate van iets”. Dus, misschien, moet je de beslissing veranderen en zijn conservatisme verschuiven naar de positieve kant van je Weegschaal, als het begin van een toekomstige balans.

Ja, Steenbok, natuurlijk, is zelfverzekerd, maar aan de positieve kant kun je er de tegenovergestelde kwaliteit aan toevoegen – hij is niet zwak van wil. Natuurlijk is hij soms koud, maar hij is niet roekeloos en onbesuisd en zal zich niet door jou in woede laten afbreken – bedenk hoe jij dit niet prettig vindt. Natuurlijk, dit kan zijn, als er zeer moeilijke momenten in zijn horoscoop, maar dit gebeurt met elk teken, niet alleen Steenbok. Zelfs bij Weegschaal.

Nu, als je het niet erg vindt, verwijder de term “verstoken van gevoel voor humor” uit de negatieve schaal van je weegschaal. Want hier heb je het mis. Je hoeft hem alleen maar beter te leren kennen, en je zult merken dat hij een geweldig gevoel voor humor heeft. Het is heel subtiel en weinig frequent, maar zijn gevoel voor humor is grandioos. Hij is ook betrouwbaar en trouw. Zacht en eerlijk. Hij is hardwerkend en niet lui of inactief. Hij heeft een flair voor muziek en voor kunst, waar hij zelden over spreekt. En hij maakt geen reclame voor zijn diepe, instinctieve wijsheid in alles wat met de menselijke natuur te maken heeft.

En hoe zit het nu met uw schalen? Bijna precies – gebreken aan de ene kant, voordelen aan de andere? Maar je hebt nog steeds niets besloten over zijn pessimisme, dat je alleen maar deprimeert. Maar is het ooit bij je opgekomen om het van de andere kant te bekijken? Misschien zult u zien dat deze man zijn pessimisme ook iets wil opkrikken – dichter bij uw optimisme – hij laat het alleen niet merken. Hij heeft echt een magische aanraking nodig van uw zonnige aard en uw kalme geest, en dit zal zijn gevoelens bevrijden en de leegte vullen die hij vaak voelt, maar die hij niet eens aan zichzelf toegeeft. Hij is te verlegen om u te vertellen dat hij tranen in zijn ogen krijgt van uw glimlach. Kijk naar hem de volgende keer dat je naar hem glimlacht. Zie je hoe hij zich snel afwendt, doet alsof hij druk bezig is, en jij hem afleidt? En dan wordt hij nog scherper, nog ruwer? Dit komt allemaal door zelfbeheersing. De Saturniaanse zelfbeheersing die hem vanaf zijn geboorte is meegegeven, omhult hem met een koud aureool, dat mensen van hem wegduwt, die niet vermoeden hoe hij hun deelneming en aandacht wil!

Ergens in het diepst van zijn ogen zie je een flikkerend hartstochtelijk verlangen om zich van deze onnodige terughoudendheid te bevrijden, maar hij is er nog niet zeker van dat je op je gevoel kunt vertrouwen. De ogen zijn de spiegel van de ziel. Als je hem op een dag overrompelt, zul je er een warm vuur in zien – daar, achter de ijzige winterschil van de strengheid waarmee hij zich soms verbergt.

Seksuele compatibiliteit tussen Weegschaal en Steenbok blijkt niet altijd na de eerste omhelzing. Zij kan zich beledigd en afgeschrikt voelen door zijn onaangename kilheid, die zij ten onrechte zou opvatten als een gebrek aan belangstelling, en hij zou ook kunnen denken dat haar ingehouden reactie op zijn hofmakerij onverschilligheid betekent. Zoals in de natuur de aarde de aarde is, en de hemel de hemel, zo zijn de naturen van Lucht en Aarde bij Weegschaal en Steenbok onbegrijpelijk voor elkaar. Maar een voorzichtige wederzijdse belangstelling voor elkaar zal hun lichamelijke intimiteit een buitengewone charme geven. De aantrekkingskracht van de tegenpolen is een krachtige magneet, vooral voor seksueel verlangen. Ze ontdekken altijd iets nieuws in elkaar. Zijn terughoudendheid, die haar aanvankelijk zo stoorde, begint haar aan te trekken: zij wil zijn kalmte doorbreken, de diepte ervan meten. De ontwijkendheid van haar vrijgevochten gedrag betovert hem – daar zit iets prikkelends en meedogenloos in. Ze kunnen hun hele leven samenleven, en zij zal de innerlijke essentie van deze persoon niet volledig herkennen – net zoals hij niet in staat zal zijn alle veranderingen in haar gevoelens op te vangen.

Dus kan een onvolledig bevredigd verlangen bijdragen aan de scherpte van hun intimiteit, het opwindend en veelbelovend maken, en dit gevoel zal steeds weer opkomen. Of hun liefde zal een andere wending nemen: geleidelijk zullen ze intimiteit beginnen te vermijden, omdat ze het vertrouwen hebben verloren in hun vermogen om de ander te begrijpen en te bevredigen. Hoe alles zal verlopen hangt af van de aspecten van de Zon en de Maan bij hun geboorte, en van de verhouding van Venus en Mars in hun horoskopen. Maar nog meer hangt het van henzelf af … van hoeveel ze van elkaar houden.

Libra-vrouw is elegant, zachtaardig, onsentimenteel… Maar tegelijkertijd herinnert zij zich altijd haar onafhankelijkheid, hoe goed haar ambitie en briljante geest ook verborgen liggen, achter een fluwelen Venusiaanse glimlach. Deze glimlach, deze kuiltjes op de wangen – en elke man zal bereid zijn om alles te doen zoals zij het wil! Maar de realistische Steenbok, met zijn aardse gewoonten, kan haar charme weerstaan wanneer “zoals zij wil” in strijd is met de manier waarop hij wil.

Een man geregeerd door Saturnus kan niets doen aan de onaantastbaarheid van zijn regels of overtuigingen, maar zijn vriendin, Weegschaal, geleid door zijn Lucht-element, is in dit opzicht flexibeler, en het is voor haar gemakkelijker om haar standpunt te wijzigen. Het grootste deel van de verantwoordelijkheid voor het welslagen van hun relatie ligt dus op haar fragiele, maar sterke schouders. En misschien zal haar liefhebbende en dankbare Steenbok haar terecht belonen met een romantische erediploma voor “de kunst om hun verbintenis gelukkig te maken.” En misschien zullen ze besluiten dat hun gelukkige combinatie 4-10 is.

In conclusie:

Hoewel de relatie tussen een Steenbok-man en een Weegschaal-vrouw nooit gemakkelijk zal zijn, kunnen ze een effectieve en hechte band bereiken als ze flexibel genoeg zijn om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van beide partijen wordt voldaan. Het meest kritieke punt tussen de twee zal het punt zijn dat verwijst naar het bereiken van een echte band tussen hen, want terwijl de Steenbok streeft naar zijn onafhankelijkheid en zijn ruimte, droomt de Weegschaal ervan om permanent aan hem gehecht te blijven. Als zij duidelijk kunnen onderhandelen om de voorwaarden van de verbintenis vast te stellen, zouden zij een vruchtbare relatie voor beide partijen kunnen ontwikkelen.

De Steenbok kan de Weegschaal helpen vastberadener te zijn , terwijl de Weegschaal de Steenbok kan helpen te tolereren dat de keuzes soms niet altijd zo duidelijk zijn.

Het kan een moeilijke relatie zijn, maar het kan goed werken, vooral als er harmonieuze aspecten zijn op de Maan en Ascendant. Ook al hebben jullie twee heel verschillende temperamenten en drijfveren, jullie kunnen leren om productief en positief samen te werken.

Om een Weegschaal en Steenbok relatie te laten werken, zullen jullie twee je meer moeten richten op wat er gebeurt nadat de lichten zijn gedoofd, wanneer ze alleen zijn.

Zodiak compatibiliteit:

ARISCHE compatibiliteit , TAURUS compatibiliteit , GEMINI compatibiliteit , CANCER compatibiliteit , LEO compatibiliteit , VIRGO compatibiliteit , LIBRA compatibiliteit , SCORPIO compatibiliteit , SAGITTARIUS compatibiliteit , CAPRICORN compatibiliteit , AQUARIUS compatibiliteit , VISSEN compatibiliteit

Tarot voor Zodiak:

Tarot voor Ram , Tarot voor Stier , Tarot voor Tweelingen , Tarot voor Kreeft , Tarot voor Leeuw ,, Tarot voor Maagd , Tarot voor Weegschaal , Tarot voor Schorpioen , Tarot voor Boogschutter , Tarot voor Steenbok , Tarot voor Waterman , Tarot voor Vissen

Kennis over Zodiac Tekens:

Aries, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen