Workplace Accident Law Firm

Als u betrokken bent bij een arbeidsongeval zou uw werkgever een Workers Compensation programma voor u beschikbaar moeten hebben. Echter, Workers Comp voordelen kunnen tekort schieten in gevallen van grove nalatigheid van de kant van de werkgever. Ook als het letsel voorkomen had kunnen worden, kunt u een zaak hebben buiten de Workers Comp. Als uw werkgever GEEN Workers Comp plan heeft of de werkgever is in gebreke gebleven door nalatigheid, dan moet u met een arbeidsongevallen advocaat spreken.

Workers’ Compensation zal waarschijnlijk alle medische behandeling en een deel van uw verloren loon dekken. Het is echter waarschijnlijk dat u nog meer kosten zult hebben dan deze vergoeding zal dekken. Om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen, neem dan vandaag nog contact op met ons advocatenkantoor voor een gratis consult.

Ongevallen in de bouw/letsel op het werk

De bouw is een van de gevaarlijkste banen die er zijn. Zelfs als u een veilige, verantwoordelijke bouwvakker bent, begrijpt u de gevaren van uw werk en dat er dingen mis kunnen gaan. U draagt de juiste veiligheidsuitrusting, neemt de juiste voorzorgsmaatregelen en overtreedt nooit de veiligheidsprotocollen op de bouwplaats. Toch kunt u tijdens uw werk ernstig letsel oplopen. De bouwindustrie is op zichzelf al gevaarlijk, of het nu gaat om de zware apparatuur die wordt gebruikt of de aard van het specifieke werk.

Letsel op de werkplek is altijd een mogelijkheid wanneer je in de bouwindustrie werkt. Bovendien meldt het Bureau of Labor Statistics dat ongeveer een op de vijf verwondingen op de werkplek plaatsvindt op bouwplaatsen. Vanwege de eisen die aan het werk worden gesteld, leiden deze ongevallen vaak tot ernstige verwondingen en zelfs tot de dood. Bij Rad Law Firm kunnen onze ongevallenadvocaten u helpen als u gewond bent geraakt op het werk. Wij kunnen u helpen de compensatie en gerechtigheid te verkrijgen die u verdient.