Hoe Adriana Lima het babygewicht verloor in 8 weken


Adriana Lima was absoluut de ster tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show in New York gisteravond. De moeder van twee kinderen is net twee maanden geleden bevallen van haar tweede kind, maar de Victoria’s Secret Angel was vastbesloten om in vorm te komen voor de misschien wel meest besproken modeshow van het jaar. Een paar dagen geleden postte Adriana op Twitter een foto van zichzelf zwetend na een intense trainingssessie. “Mijn laatste training,” tweette ze. Is het eerlijk dat Adriana’s zweterige Twitterfoto eruit ziet alsof het gemakkelijk een verbluffende reclamecampagne zou kunnen zijn?

Adriana heeft met haar trainer Michael Olajide Jr. gewerkt om al haar babygewicht kwijt te raken, zodat ze er net zo verbluffend uit zou zien als gisteravond in de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze heeft twee keer per dag met Michael gewerkt, zeven dagen per week. Dat klopt. Deze engel heeft absoluut geen dagen vrij genomen van haar inspannende workout plan in de aanloop naar de modeshow. En we kunnen het haar niet echt kwalijk nemen. Moet je je voorstellen onder welke druk ze stond toen ze wist dat ze de catwalk zou delen met Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge, twee andere Victoria’s Secret Angels die in 2012 ook zijn bevallen? Voeg daarbij dat Miranda Kerr ook moeder is van zoon Flynn, en we kunnen ons alleen maar voorstellen dat Adriana de druk voelde om te laten zien dat ook zij over bovenmenselijke krachten beschikt om in vorm te komen na de geboorte van een baby, net als haar supermodelvriendinnen. Heidi Klum heeft de lat hoog gelegd!

Op de vraag wat voor oefeningen hij Adriana laat doen, zei Michael tegen Celebuzz: “Boksen. Maar niet alleen simpele stoten, complexe combinaties waarbij ze een serie oefeningen moet doen met een hoge snelheid en kracht. Dit houdt haar geest scherp en betrokken. Er is ook touwtje springen. Dat is ook een intense training voor het hele lichaam die een enorme hoeveelheid calorieën verbrandt. Maar nogmaals, dit is geen springtouw zoals je in de speeltuin ziet. Dit is atletisch touwtje springen in bokserstijl.”

Hoewel Adriana’s modelvriendin Lily Aldridge de voorkeur geeft aan Pilates en Miranda Kerr ’s ochtends met yoga in vorm blijft, is Adriana dol op de adrenalinestoot van de boksring. Ze heeft foto’s van zichzelf gedeeld na haar intensieve workouts in de aanloop naar de Victoria’s Secret Fashion Show.

Adriana’s workout plan heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Ze heeft iedereen versteld doen staan met haar perfect getonede buik en slanke bovenlichaam en benen. We hadden niet gedacht dat iemand ons zo kon verbazen als Heidi Klum in 2009, toen ze vijf weken na haar bevalling op de Victoria’s Secret catwalk stond, maar het lijkt erop dat Adriana Lima de lat hoger heeft gelegd.

Gerelateerde link: Victoria’s Secret Angels Wow With Fit Figures

Photos Courtest of: Starttraks en Twitter