Meer als totale bazen! De cast van ‘Total Bellas’ heeft een zeer indrukwekkend vermogen

Total boss babes! Nikki Bella en Brie Bella zijn naam blijven maken buiten de ring nadat ze zich terugtrokken uit de WWE in 2019. Na hun status als doorbraaksterren in E’s reality tv-serie Total Divas, vertakte de tweeling zich naar hun eigen spin-off, Total Bellas, die in 2016 in première ging. De show voegt alleen maar toe aan de toch al indrukwekkende nettowaarden van de sterren.

Total Bellas volgt de inwoners van San Diego en hun familie – die moeder Kathy Laurinaitis (née Colace), stiefvader John Laurinaitis, broer JJ Garcia, schoonzus Lauren “Lola” Garcia en stiefzus Maya Laurinaitis omvat. Natuurlijk hebben Brie’s man, Bryan Danielson, en Nikki’s verloofde, Artem Chigvintsev, ook prominente rollen in de show.

Toen seizoen 5 terugkeerde in maart 2020, waren kijkers getuige van Nikki en Artem’s romantische verloving, samen met de momenten waarop Nikki en Brie erachter kwamen dat ze zwanger waren. Nikki beviel van haar eerste kind met Artem op 31 juli, terwijl Brie baby nr. 2 verwelkomde met Bryan op 1 augustus. Brie en Nikki waren al hecht als tweeling, zakenpartners en kostendragers, maar hun gezamenlijke zwangerschappen versterkten alleen maar hun zusterlijke band.

“Het heeft ons zeker dichter bij elkaar gebracht omdat ik het gevoel heb dat we nooit in onze stoutste dromen hadden gedacht dat we ooit samen zwanger zouden zijn en deze reis op hetzelfde moment zouden doormaken, vooral we zijn anderhalve week van elkaar verwijderd dus het is echt bizar geweest om alle dezelfde symptomen samen te ervaren,” onthulde Brie exclusief aan Life & Style voordat ze slechts een dag na elkaar bevielen. “We hebben precies dezelfde hunkeringen! Dit voelde als zo’n speciale tijd en het heeft ons zeker bij elkaar gebracht.”

In de finale van seizoen 5 kregen fans een kijkje in de keuken van Nikki en Artem’s fiesta-thema gender reveal party, waar ze te horen kregen dat ze een jongetje krijgen. Brie, aan de andere kant, besloot te wachten tot ze bevallen was om het geslacht van baby nr. 2 te weten te komen. Ze heeft nu een lieve zoon naast dochter Birdie, die in 2017 werd geboren.

Seizoen 6 van de hitshow gaat op 12 november in première en zal fans een insiderblik geven op de zwangerschappen van de meisjes – zowel goed als slecht – inclusief een verhuizing naar Napa Valley. Nikki onthulde zelfs dat fans haar haar eerste kind zullen zien verwelkomen in de serie. “We kunnen niet wachten om jullie onze zwangerschappen te laten zien in de herfst en raad eens! Ik ga echt bevallen op tv,” zei Nikki na de finale van seizoen 5. “Wij allebei!” Brie voegde eraan toe. “We nemen om te vallen de weg naar de verloskamer. We zijn super opgewonden. Nicole and I are like, on Cloud 9.”

Keep scrolling below to learn more about the Total Bellas cast’s net worths!