Hebben jullie een magnetische verbinding?

Zon en Pluto conjunct in de synastriehoroscoop

Er is een magnetische en onweerstaanbare verbinding tussen jullie. Op sommige momenten voelt het buiten je wil om.

Zon persoon is geboeid door Pluto persoon’s magnetische en krachtige uitstraling, terwijl Pluto persoon houdt van Zon persoon’s energie en doelgerichte actie.

Pluto persoon kan controle- en hechtingsproblemen hebben wanneer hij wordt geconfronteerd met Zon persoon’s onafhankelijkheid.

Op de lange termijn is Zon persoon niet bereid om zijn acties in de wereld te beperken en dit kan een bron van conflict worden.

Pluto persoon heeft een speciale vaardigheid in het begrijpen van Zon persoon’s diepte en verborgen motivaties. Hoewel deze kwaliteit Zonpersoon fascineert, kan het ook intimiderend zijn.

Er zijn machtskwesties tussen jullie. Wanneer jullie het oneens zijn, kunnen jullie sterke woede-uitbarstingen vertonen en zijn jullie niet bang om tot de bodem van de zaak te gaan.

Als de liefde voor de waarheid sterker is dan het strijden om macht over de ander, zal jullie relatie evolutie brengen voor beide zielen.

Zon driehoek, sextiel of halfsextiel Pluto in de synastriehoroscoop

Jullie worden op een magnetische manier tot elkaar aangetrokken.

Jullie gaan gemakkelijk met elkaar om, begrijpen en accepteren elkaars diepgang. Zelfs je donkere kant hoort erbij.

Je bent niet bang om je geheimen te laten zien en te delen.

Je verbinding is sterk en moeilijk te vermijden. Soms stoort dit je.

Zonpersoon voelt zich geboeid door het magnetisme van Pluto-persoon, terwijl Pluto-persoon wordt aangetrokken door de rechte en zuivere richting van Zon-persoon.

Samen drukken jullie kracht uit met een betekenisvolle richting.

Zon tegenover, vierkant of halfvierkant Pluto in de synastriehoroscoop

Je hebt een sterke en magnetische verbinding, die je diepste kern bereikt en je diepste kwesties triggert.

Soms lijkt het erop dat jullie elkaars slechtere eigenschappen voeden, maar dat is een neveneffect van jullie bereidheid om je bewust te worden van jullie kwesties door tot op de bodem te graven.

Als je je meer op je ego richt door de machtskwesties te voeden, dan voed je alleen het slechtste in jezelf.

Maar als je meer waarde hecht aan bewustwording, dan kun je je diepgang gebruiken om je zelfkennis te verbeteren en zo de kwesties te laten smelten door bewustwording en waarheid.

Selecteer het vakje “Relatierapporten” in de Rapportenpagina om de synastrie-aspecten te weten tussen elke persoon in je geboortelijst.