Nationale Knuffeldag 2021: geschiedenis, betekenis, wensen en berichten

Nationale Knuffeldag wordt elk jaar op 21 januari gevierd. Het idee van Nationale Knuffeldag is om iedereen aan te moedigen om familie en vrienden vaker te omhelzen. Een knuffel is een emotionele lading die je immuunsysteem versterkt. Het verbetert ook iemands gevoel van eigenwaarde en zorgt ervoor dat iemand zich minder eenzaam en depressief voelt. Knuffels leren je zelfs hoe je moet geven en ontvangen in een relatie.

Een knuffel is een uiting van liefde en veiligheid die je liefde een veilig en comfortabel gevoel geeft. Iemand langdurig omhelzen kan het vrijkomen van oxytocine in de hersenen stimuleren, een neurotransmitter die hechting bevordert en het kan onze stemming echt opkrikken. Knuffels zijn een uiting van liefde en zorg. Op deze Knuffeldag hoef je niets te zeggen, een gevoel zal meer zeggen dan woorden.

Nationale Knuffeldag 2021: Geschiedenis

Het werd in het leven geroepen door Kevin Zaborney en vindt jaarlijks plaats op 21 januari. De dag werd voor het eerst gevierd op 21 januari 1986, in Clio, Michigan, USA. Kevin Zaborney kreeg de eer om in 1986 met het idee van National Hugging Day te komen. Hij koos 21 januari omdat het tussen de kerst- en nieuwjaarsvakantie en Valentijnsdag viel.

Nationale Knuffeldag 2021: Wensen en berichten

  • Er is één geschenk dat niet kan worden gegeven zonder het terug te nemen dat is waarom ik je een knuffel geef, gelukkige knuffeldag!!
  • Een knuffel is een manier om vreugde, geluk en verdriet te delen, ik wil je omhelzen, omdat ik alles met je wil delen.
  • Ik wil je zo stevig omhelzen, en wil je voor altijd de mijne maken, fijne knuffeldag.
  • Ik stuur je vandaag een knuffel van over de kilometers, zo warm en stevig, dat de afstanden zouden verdwijnen en je zou weten hoeveel ik van je hou.
  • Er is één geschenk in deze wereld geven dat net zo goed is als ontvangen. En dat geef ik je vandaag. Gelukkige knuffeldag!
  • Een knuffel verwarmt, verrukt en charmeert. Het is het beste cadeau om aan je geliefde te geven en ik stuur je er vandaag een over.
  • Als een knuffel kon overbrengen hoeveel ik van je hou, zou ik je voor altijd in mijn armen houden.
  • Door jou een warme knuffel te sturen, om je te laten weten dat ik aan je denk en je mis.
  • Door jou een knuffel te sturen om je stress te verlichten een kus om je te laten glimlachen en mijn hart om te zeggen, ik denk aan je. Fijne knuffeldag!!!
  • Je kunt liefde niet in een doosje verpakken, maar je kunt een persoon wel in een knuffel verpakken. Dat moet de reden zijn waarom God ons armen gaf. Dus hier is een knuffel voor jou op deze knuffeldag.

LeES: Wanneer is het Ayurveda dag in 2021: Datum, betekenis en alles wat je moet weten